Bästa sexspelen

ᐅ De roligaste sexspelen (2022) Hitta spänningen i sexlivet med ett roligt spel

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Det finns väl inget bättre än att sätta igång förspelet med ett spännande sexspel? Vi älskar sexspel och den djupa och intima konversationen är svår att nå annars för oss. Så, sätt igång – läs recensionerna och beställ därefter hem er variant av de bästa sexspelet på marknaden!

Innehåll

UTVALD PRODUKT

Monogamy spel

Det bästa och mest ultimata sexspelet för par

De bästa sexspelet

1. Monogamy spel

De bästa sexspelet

Det bästa priset hittar du här…

Jag gillar verkligen att det här spelet kan spelas i olika nivåer, på så sätt kan man använda den både i början av förhållandet på nivå 1 för att faktiskt lära känna varandra. Sedan kan man öka svårighetsgraden och ta de mer utmanande korten. De tre nivåerna ger en stor variation på utmaningarna.

2. Sinful Erotiska Tärningar

Bästa sexspelet

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-03 09:41:00

Två tärningar är allt som behövs för att hjälpa fantasin på traven och hotta upp förspelet. Spänningen är att man inte vet vad som väntar, det är helt upp till tärningarna. Jag tycker att spelets fördelar är att det är enkelt, man bestämmer själv hur länge man ska hålla på och det är smidigt att ta med sig!

3. Sängsnack

Bästa sexspelet

Det bästa priset hittar du här…

Det här är ett spel som jag kan rekommendera att både använda i datingstadiet med en ny partner för att ta reda på vad denne gillar eller med en befintlig partner som man vill lära känna mer på djupet. Det är ett snällt förspel i smidigt format som kan tas med överallt.

4. Poker för par

Bästa sexspelet

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-03 09:41:01

Ett sexspel för de vågade! Och för de som har mycket tid. Målet med spelet är att det ska var igång så länge som möjligt vilket verkligen teasar för vad som komma skall och man hinner få upp en riktigt het stämning. Stort plus att det är stor variation på aktiviteter och uppdrag!

5. Tease & Please FuckMe Kinky Spel för Par

Bästa sexspelet

Det bästa priset hittar du här…

Sorry, no prices available at this time.

Detta spel ger utrymme till att även använda sin egen fantasi, vilket jag verkligen uppskattar. Du får inte en direkt uppmaning om vad som ska göras utan får mer som lite vägledning. Vi fick tips på flera nya ställningar och även hittat en ny favorit!

6. You and Me Erotisk Spel

Bästa sexspelet

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-03 09:41:03

Det här enkla spelet gav vårt förspel en rejäl nytändning! Det bygger upp en spänning när man kastar tärningen då man inte vet vem som ska ge eller ta emot den kommande instruktionen. Jag tycker att det här spelet är ett bra sätt att lära känna varandra bättre i sängen, vad man gillar och vad man helst står över.

FRÅGOR & SVAR

Vad är ett erotikspel?

Ett sexspel alternativt erotikspel – om man vill kalla det för det, är ett spel som man spelar med fler än två. Oftast spelar man det tillsammans med sin partner eller någon annan man har relation med för att få igång ett riktigt härligt förspel! Det finns också flera roliga spel där man kan utmana varandra om frågor som man inte vågar ställa annars – allt för att lära känna varandra. 

Vilket är det bästa spelet för par?

Jag skulle säga att Monogamy är det bästa, men också det mest populäraste spelet för just par! Dels vinner båda, men här kommer man verkligen varandra på djupet och det är verkligen sååå spännande! Däremot går det ju att ändra spelreglerna så det blir optimalt för stunden, allt för att göra sexspelet så bra som möjligt. 

Vad kostar ett sexspel? 

Det är lite varierande, men för 300 kronor så kan ni få er ett riktigt bra spel!

Vart kan man köpa erotikspel? 

Du kan köpa de i alla de största sexbutikerna på nätet. Här kan ni läsa mer om de bästa siterna med de aktuella erbjudanden.  

Finns det något sexspel med kort? 

Ja, det gör det och vi rekommenderar spelet ”sängsnack” som ni kan läsa om här. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top