Om oss

Samlaget.se är vi passionerade över att ge dig all information du behöver för att uppnå ett mer tillfredsställande och uppfyllande sexliv. Vi vet att sexleksaker kan vara ett fantastiskt verktyg för att utforska din sexualitet, oavsett om du är singel eller i en relation. Därför testar och recenserar vi noggrant olika sexleksaker för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna för just dina behov och önskemål.

Men vi nöjer oss inte med det – vi vill också göra det enkelt för dig att få tag på dessa produkter. Därför listar vi förtroendefulla sexbutiker online där du diskret kan beställa hem sexleksaker av hög kvalitet. Vi informerar även om fysiska sexbutiker i olika städer, om du föredrar att handla direkt i en affär.

Utöver produktrecensioner och shoppingtips, strävar vi efter att vara en heltäckande resurs för allt som har med sexliv att göra. Våra experter skriver djupgående artiklar om allt från sexleksaker för nybörjare till hur man behåller passionen i långvariga relationer. Ingen fråga är för känslig eller för stor för oss att ta oss an.

Men sex och intimitet handlar om så mycket mer än bara leksaker. Därför tar vi också upp ämnen som hur man behåller lusten, hanterar olika sexbehov i ett förhållande, och vikten av närhet bortom penetrerande samlag. Vårt mål är att bredda bilden av vad sex och intimitet kan innebära.

Vår vision är ett samhälle där alla känner sig trygga att utforska och njuta av sin sexualitet på sina egna villkor. Genom att erbjuda saklig information, ärliga produktrecensioner och konkreta tips hoppas vi kunna bidra till den visionen. Hoppas du hittar våra artiklar både underhållande, informativa och användbara. Välkommen till Samlaget.se – låt oss hjälpa dig att ta ditt sexliv till nästa nivå!


Team

Vi som uppdaterar och utvecklar samlaget.se
Redaktör
Över 15 års erfarenhet inom sexologi, rådgivning, utbildning, och sexuell hälsa.
Innehållsansvarig
Min passion är att utforska och utbilda inom sex och intimitet, med ärliga recensioner.
Name
Innehållsansvarig
Min passion är att utforska och utbilda inom sex och intimitet, med ärliga recensioner.

Företaget

Samlaget.se ägs och drivs av Nordkey AB.

Nordkey AB (559418-0498)
Kivra: 559418-0498
106 31 Stockholm

Om du har förfrågningar som rör marknads- eller affärsmöjligheter vänligen kontakta oss på info@samlaget.se

Innehållsansvarig

Uppdaterad

Publicerad