Sexgunga

ᐅ BÄST I TEST: SEXGUNGA (2022) Sväva fritt och njut!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Krydda till sexlivet med den vågade sexgungan. Sexgungan är ett vanligt inslag för de som gillar BDSM men den behöver inte alls vara så komplicerad utan kan användas för att ge spänning till vilket sexliv som helst. Prova helt nya ställningar eller ta era vanliga favoriter till en ny nivå och njut av känslan av att sväva fritt.

Missa inte att läsa vårt inlägg om de bästa lufttrycksvibratorerna!

Innehåll

UTVALD PRODUKT

Fantasy Swing Sexgunga

En populär sexgunga!

Populär: Fantasy Swing Sexgunga

Bästa sexgungan

Bästa priset hittar du hos…

En rejäl sexgunga som låter er experimentera bland nya ställningar och sexupplevelser. Montera gungan i taket och låt den hänga fritt, fjädern som är mellan kedjan och själva selet ger extra gung i rörelserna. Remmarna som ger stöd åt ryggen och rumpan är extra vadderade för ökad komfort, liksom hållarna för fötterna. Remmarna är justerbara och kan till exempel anpassas till önskad höjd. Max belastning är 180 kg.

BÄST: Fantasy Swing

Bästa sexgungan

Bästa priset hittar du hos…

Upptäck en ny sida av ert sexliv ihop med fantasy swing. Denna sexgunga monteras i taket och kan ställas in i olika höjder för att passa er så bra som möjligt. Remmarna som ska ge stöd för fötter, rygg och rumpa är vadderade för extra komfort. Gungan klarar en belastning på max 159 kg.

PREMIUM: Fantasy Door Swing

Bästa sexgungan

Bästa priset hittar du hos…

Fantasy Door Swing är en sexgunga som är designad för att monteras över dörren. Sexgungan består av två enkla rep med en ögla för handen och en ögla för foten på respektive rep. Med det enkla utförandet blir den extremt diskret och kan tas fram vid användning för att därefter tas ned och gömmas undan i någon låda eller garderob. Montera sexgungan genom att först öppna dörren som den ska monteras vid och placera därefter akrylrören över dörren. Stäng dörren och lås den för extra säkerhet. Sedan är sexgungan redo att användas och det är bara att köra.

BUDGETVINNARE: Ultimate Door Swing

Bästa sexgungan

Bästa priset hittar du hos…

Med ultimate door swing krävs ingen avancerad montering, denna sätts fast över dörren och kan på så sätt användas vart ni än är, i hemmet, i sommarstugan, på fjällsemestern eller på ett hotellrum. Selet består av två öglor för benen och en rem som kan placeras under rumpan, bägge delar har bredare nylon för extra bekvämlighet. Efter användning tas gungan enkelt ned igen genom att bara öppna dörren, som är det som håller fast selet.

Frågor och svar

Vad är en sexgunga?

En sexgunga är ett redskap för att kunna utforska och experimentera med annorlunda sexställningar. Sexgungan är en typ av sele och gunga som möjliggöra nya positioner under sexakten. Redskapet är särskilt känd för de som gillar bondage.

Hur fungerar en sexgunga?

Använd en sexgunga för att prova nya ställningar som annars hade känts hopplösa. Med en sexgunga kan man få till en ny spännande variant av den klassiska missionären, den fungerar utmärkt att göra doggy style i och den tar oralsexet till en helt ny nivå. Det är bara er egen fantasi som sätter gränserna för vad ni kan åstadkomma ihop med en sexgunga.

Vad är det som gör en sexgunga skön?

Det som utmärker sex i kombination med en sexgunga är att den gör det möjligt att prova nya ställningar som man kanske inte annars hade klarat av. På så sätt kan sexlivet få en nytändning när man hittar en ny favoritställning, även om det kan ta ett par gånger innan man får in snitsen!

Hur fäster man en sexgunga?

Hur man fäster en sexgunga beror på vilken typ av sexgunga som du har valt. Det finns olika sexgungor men de allra vanligaste är sådana som man fäster över dörren eller de som man hänger upp i taket. Var noga med att läsa bruksanvisningen för just den modell som du har valt och förankra den noggrant, ingen vill att fästet plötsligt ska ge vika när ni har det som skönast.

Vilka sexställningar går att ha i en sexgunga?

Det är bara fantasin som sätter stopp! Här går det utforska allt möjligt, både högt och lågt. Här kan ni läsa om just olika sexställningar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top