Dildo med sugpropp

ᐅ BÄST I TEST: DILDO MED SUGPROPP (2022) Njutning utan händer!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Är du singel och vill ha några extra sköna stunder med dig själv? Eller är du kanske i ett förhållande och vill utveckla erat sex? Här nedan kommer de absolut bästa dildo med sugpropp som är värda att testa, antingen själv eller med din partner. Missa inte att läsa vårt inlägg om de bästa lufttrycksvibratorerna!

Innehåll

UTVALD PRODUKT

FAULTLESS DILDO

Vår premiumvariant

faultless 8 5 2000x2000 1

PREMIUM: FAULTLESS DILDO

Bästa dildon med sugpropp

Här har vi en dildo som verkligen är funktionell, rejäl och snygg. Denna dildo går att böja och är väldigt flexibel även fast den är fast i sin form. Eftersom dildon har en sugpropp så behöver du inte använda dina händer utan du kan fokusera på att nå maximal njutning. Du kan använda dildon både vaginalt och analt eftersom den har ett stopp som är automatiskt. Dildon har ett ollon som är markerat och tydliga ådror för maximal njutning

POPULÄR: G BURST VIBRATOR

Dildo med sugpropp

Den här vibrerande dildosen från mshop.se kommer i ett utförande om 16,5 cm lång, sugpropp och mycket vibrerande! Självklart är dildon vattentät och uppladdningsbar. 

Om du också söker efter en dildo med G- eller P-punktsstimulering, så är den här dildon med sugpropp perfekt för dig! Den är också böjbar och också gjord av silekslent silikont, allt för maximal njutning.

Det som vi tycker är extra bra med den här dildon är att den har åtta olika lägen där du själv kan välja styrka. Den har också ett SUPER-läge som verkar i 12 sekunder, vilket gör att din orgasm tar dig till nya höjder!

MEDIUM: SWEDECOCK DILDO ODIN

Dildo med sugpropp

En väldigt naturtrogen och härlig dildo i ett sugpropp-utförande. 

Den här dildon är tillverkad med dual-density silikon. Det ger dildon ett mer naturtrogen känsla som möjligt, genom ett bra materialval. Dildon är böjbar för maximal njutning, men självklart styv utan att den åker ur dig. Fungerar att använda till strap-on om så önskas. 

NATURTROGEN: GET REAL 7 INCH

Bästa dildon med sugpropp

Här har vi en dildo som verkligen har det där lilla extra. Dildon har ett utseende och en känsla som är naturtroget och den har ådror som inte går att ta miste på. Denna dildo har ett ollon som är markerat och som ger väldigt skön stimulering. Dildon har en väldigt stadig pung så att den fungerar utmärkt att använda både analt och vaginalt då pungen blir ett väldigt stadigt stopp.


Dildon är 4,7 cm i diameter och är lite böjd. Ollonet är bredast på denna dildo och det är extra skönt för dig som vill ha en fyllig och djup stimulering. Denna dildo har en sugpropp i botten som är väldigt stabil. Du kan använda sugproppen för att bli stimulerad utan att använda händerna.

Frågor och svar

Hur fungerar en dildo med sugpropp?

Den fästs på en plan yta för att du ska kunna köra utan händer.

Vad ska man tänka på innan man köper en dildo med sugpropp?

Det kan vara bra att tänka på att köpa en dildo med rätt längd för dig och som kan fästas ordentligt.

Vad är det som är bra med en dildo med sugpropp?

Det som är bra är att du får maximal njutning utan händer!

Hur använder man en dildo med sugpropp? 

Det finns mängder med olika möjligheter till maximal njutning med en dildo med sugpropp. Så länge du hittar en yta att fästa den mot. T ex en spegel. Sätt spegeln under dig och fäst dildon där på och se hur du rider av den! I duschen eller badkaret går också bra!

UTGÅTT

FRODE THE VIKING 22.5 CM

Bästa dildon med sugpropp

Dildons mjuka silikonhudlager ger dig en ultimat känsla av en verklig kuk. Den har underbara detaljer från ollonet ned till botten. Dildon går att få mjukare om den värms och hårdare om den kyls. 

LAZY BUTTCOCK 6.5 TUM

Bästa dildon med sugpropp

Detta är en genomskinlig och röd dildo som är lätt böjd och har en sugpropp. Eftersom dildon har en sugpropp så kan du placera den på släta ytor och stimulera dig själv utan att använda dina händer. Du kan använda dildon både analt och vaginalt även fast namnet är ”Lazy buttcock”. Dildon har en böjning som gör att den kommer åt och kan stimulera G-punkten väldigt lätt.
Den har även en väldigt tydlig ådring som ger en extra skön stimulans.

CRYSTAL PLEASURES 18 CM MED SUGKOPP – CLEAR

Bästa dildon med sugpropp

Den här dildon är väldigt böjbar och fast men känns ändå som en riktig penis. Dildon har en sugpropp i botten så att du kan fokusera helt på din njutning. Den är enkel att göra rent och det är lätt att njuta av den

EIRIK THE VIKING 17.5 CM

Den här dildon känns som en verklig och styv penis. Den har ett silikonsikt som gör att den har ett mjukt yttre och har underbara detaljer ända från ollonet. Om du har dina ögon stängda medan du använder denna dildo så kommer det kännas väldigt likt en riktig penis. Eftersom den har en sugpropp så behöver du bara fokusera på att nå maximal njutning.
Om dildon värms så kommer den att bli mjukare och om den kyls ned så blir den hårdare.

1 reaktion på ”ᐅ BÄST I TEST: DILDO MED SUGPROPP (2022) Njutning utan händer!”

  1. Pingback: ᐅ BÄST I TEST: BUTTPLUG, ANALKULOR & ANALPLUGG (2022) Vi har hittat 10 favoriter! - Samlaget.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top