Glidmedel

ᐅ BÄST I TEST: GLIDMEDEL (2022) hitta det bästa glidmedlet för maximal njutning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Glidmedel – det är egentligen ren och skär lyx till samlivet. Det gör sexlivet mer spännande, skönare och det gör det också lättare med både vaginalt- som analt samlag. 

Vill du använda glidmedlet till dina sexleksaker, eller bara för en skön stund när du onanerar så går det också bra. Det finns olika typer av glidmedel som passar till det olika. Vi hoppas att vi kan hjälpa er att hitta det glidmedlet som passar er bäst! Självklart tipsar vi bara om glidmedel som är Fritt från parabener & bedövningsmedel.

Innehåll

UTVALD PRODUKT

LUBRICATE:IT WATER BASED

Veganskt, billigt och ger ett långvarigt glid

Bästa glidmedlet

1. LUBRICATE:IT WATER BASED

Bästa glidmedlet

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-02 01:06:49

 

Det här veganska glidmedlet från Mshop.se är ett populärt, billigt men också otroligt bra vattenbaserat glidmedel. Glidmedlet kan användas till allt – både vaginalt- som analt samlag, men också till dina sexleksaker. 

Det som är bra med det här glidmedlet – förutom att det varken innehåller animanliska produkter eller är testad på djur, är att det gör din hud silkeslen och mjuk, istället för kladdigt som många andra gör.  

Det här glidmedlet är prisvärt och passar till alla typer av sex, med eller utan leksaker – samt med eller utan partner! 🙂 

2. LUBRICATE:IT H2O BASED ANAL

anal glidmedel

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-02 01:06:50

När man ska satsa på ett gligmedel till analen, så ska man dels satsa på ett som är vattenbaserat – vilket det här är, men också tycker vi att man ska satsa på ett som är tillverkat för just analsex. Man ska också använda rikligt med glidmedel vid analsex för att undvika eventuella skador och okskönligheter. 

Det här glidmedlet för analen innehåller menthol, vilket ger en avslappnande men också en pirrande och kylande känsla vid applicering. Det aktiverar dessutom diverse saker i din kropp vid applicering som gör att den blir mer varm inifrån. 

Men bäst av allt – den ger en skyddande hinna över huden vilket motverkar friktion och ökar hudens elasticitet.

3. Oh! Holy Mary The Original Sliding Gel

Bästa glidmedlet

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-02 01:06:51

Sinfuls bästsäljande glidmedel är ett populärt och värmande glidmedel som är tämligen prisvärt. 

Glidmedlets värmande egenskaper kommer från Cannabis-Sativa-växten, som är känd för just essentiella fettsyro, vilket gör det här glidmedlet oerhört skönt.  Självklart är det också socker- och glutenfritt.

Jag tycker att glidmedlet ger en skön, lång och härlig verkan och jag kan verkligen rekommendera den. Dessutom smakar den gott, vilket är omtyckt vid oralsex. 

4. PJUR WOMAN NUDE

Bästa glidmedlet

Det bästa priset hittar du här…

Pjur, som är välkända inom segmentet ”glidmedel” har en populär produkt som har funnits under en längre tid. 

Det här vattenbaserade glidmedlet är bra för dig som har känsliga slemhinnor, då det har en oerhört bra kvalité – men också är skonsam mot dig. Glidmedlet är såklart smak- och luktfritt och passar både till vaginal- som analsex, men också till dina roliga leksaker. Det som jag tycker är bäst med det här glidmedlet är att det ger ett långvarigt glid. 

5. FLESHLUBE WATER

Glidmedel för fleshlight

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-02 01:06:52

För dig som söker efter glidmedel till din Fleshlight – som vi också har testat – kan då sluta leta, för här har du det perfekta glidmedlet som är billigt, skönt men framförallt drygt. 

Det här glidmedlet – som också fungerar till vanligt sex – är helt magiskt och det glider verkligen så så bra. Det är dessutom värmande! Det är luktfritt och vattenbaserat, vilket det alltid ska vara i fleshlights. Köp! Direkt!

6. PJUR BACKDOOR RELAXING ANAL GLIDE

Glidmedel för analsex

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-02 01:06:53

Det här glidmedlet – som är anpassat för analsex – innehåller mjukgörande jojoba, vilket ger en avslappnande effekt. Det här glidmedlet togs från början fram till GAY-scenen, då det efterfrågades ett silikonbaserat glidmedel som verkligen fungerade. Pjur, som vi skrivit om ovan och som verkligen fungerar – tog då fram ett glidmedel baserat på deras kvalité, drygt, säkert men framförallt silkeslent och har ett långvarigt glid. Ska du ha analsex – köp detta!

FRÅGOR & SVAR

Hur använder man glidmedel?

Enkelt, du tar en klick glidmedel på antingen din penis eller vagina och smörjer sedan in. Du kan också välja att hälla lite glidmedel i din hand för att sedan smörja in din penis/vagina. 

Jag har inget glidmedel – vad kan man använda som glidmedel istället? 

Vad bra att du ställer just den frågan! Det finns flera olika saker som fungerar som glidmedel. Och svaret är att det finns mängder med alternativ. Vaselin är ett alternativ, barnolja eller olivaolja ett annat. Det går också bra med mineraloljor, kokosoljor med mera. Så länge det är vänligt mot huden. Ska du däremot använda kondom, så ska du inte använda dig av olja som innehåller fett. Det kan nämligen göra så att din kondom går sönder – utan att du märker det. Små små hål kan uppstå och du ser de inte, vilket kan få katastrofala följder för dig som inte önskar det. Här på Umo.se kan du läsa mer om det. 

Vart köper man glidmedel?

Du köper glidmedel på de flesta apotek som finns, eller i sexbutiker som du hittar här. 

Vad kostar glidmedel? 

Det finns glidmedel från 49 kronor och uppåt. 

Vad är skillnaden på vattenbaserat glidmedel och glidmedel med silikon?

Vattenbaserade glidmedel innehåller vatten och är också en billigare variant än glidmedel som baseras på silikon. Nackdelen är dock att det torkar ut väldigt snabbt och du måste ofta fylla på med nytt glidmedel. Att använda sig av vattenbaserat glidmedel vid analsex eller när du använder fleshlight är perfekt!

Glidmedel som är baserat på silikon är en mycket mer dryg produkt och fungerar också bra att använda i dusch eller bad. De ger också en lenare och mer silkeslik känsla. 

Ska man använda glidmedel vid analsex? 

Ja, det ska man göra. Analen producerar nämligen ingen fukt, vilket gör att det inte blir ett naturligt glid. Att använda glidmedel vid analsex ger också ett skönare sex. 

Finns det glidmedel med smak? 

Det finns mängder med olika glidmedel med smak! Allt från apelsin till vattenmelon. Här kan du hitta just glidmedel med smak. Eller vad sägs om Salted Caramell?

3 reaktioner på ”ᐅ BÄST I TEST: GLIDMEDEL (2022) hitta det bästa glidmedlet för maximal njutning”

  1. Pingback: ᐅ Recension av Satisfyer Men Heat Vibration (2022) onanihjälpmedel för män med värmefunktion och vibrationer - Samlaget.se

  2. Pingback: ᐅ Recension av ARCWAVE ION (2022) världens första lufttrycksvibrator för män - Samlaget.se

  3. Pingback: ᐅ BÄST I TEST: BUTTPLUG, ANALKULOR & ANALPLUGG (2022) Vi har hittat 10 favoriter! - Samlaget.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top