Buttplug Bäst i test 2024

Vilken är den bästa buttplugen? Amaysin Triple Butt Plug Set är vår testetta tack vare sin ergonomiska design och kvalitetsmaterial. Setet innehåller tre olika storlekar för nybörjare till erfarna användare. Med sin mjuka silikon och bekväma passform är Amaysin-pluggarna ett utmärkt val för njutningsfulla stunder.

Denna sida innehåller affiliate-länkar

Redo att utforska nya sensuella upplevelser och föra ditt sexliv till nästa nivå? Buttplugs har blivit allt populärare vid anala lekar både för solo- och partnerlek, och det är inte konstigt! Genom att stimulera nervändarna runt anus kan en buttplug ge intensiva och orgasmiska sensationer.

Vi dyker djupare in i den spännande världen av anala sexleksaker och utforskar de bästa buttplugsen för 2024. Men med så många olika buttplugs på marknaden kan det vara svårt att veta var man ska börja. Vi går igenom viktiga faktorer att tänka på när du väljer en buttplug, som storlek, material och design.

Dessutom har vi testat och recenserat några av 2024 års mest lovande buttplugs för att hjälpa dig hitta den perfekta analpluggen för dina behov. Så häng med när vi utforskar hur du kan ta dina anala lekar till nya höjder med några av marknadens bästa buttplugs. Tillsammans går vi igenom allt du behöver veta för att få en säker, bekväm och oerhört njutbar upplevelse. Häng med på resan!

Vad är en buttplug och varför använder man den?

En buttplug, även känd som analplugg, är en sexleksak som är designad för att placeras i anus, för att stimulera nervändarna och ge njutning. Buttpluggar finns i olika storlekar, former och material, som silikon, glas eller metall. De har ofta en avsmalnande topp för enkel införsel och en bredare bas som förhindrar att pluggen glider in helt.

Så varför använder man en buttplug? För många handlar det om att utforska nya områden av njutning och förhöja sexuella upplevelser. Anus är fylld med känsliga nerver som kan ge intensiv stimulans när de aktiveras. Buttpluggar kan användas solo, under penetrerande sex eller som en del av ett längre förspel. De kan bäras en kortare stund eller under längre sessioner för en kittlande känsla.

Topp 10 bästa buttplugs 2024

Vi har testat och utvärderat marknadens bästa buttplugs för att presentera vår topp 10-lista för 2024. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom anal stimulans, har vi något för alla preferenser och budgetar.

Bäst för nybörjare: Amaysin Triple Butt Plug Set

Set med tre analpluggar i olika storlekar: mörkgrå, mörkgrön och ljusgrön.
Bra för nybörjare
Högkvalitativ silikon
Enkel att rengöra
Sitter säkert på plats
Prisvärd
Minsta storleken är mycket liten

Amaysin Triple Butt Plug Set är ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna som vill utforska anala nöjen. Setet innehåller tre pluggar i olika storlekar, vilket gör det enkelt att börja försiktigt och sedan öka i storlek i din egen takt. Den minsta pluggen är perfekt för en första introduktion till anala sexleksaker.

Pluggarna är tillverkade av mjukt och följsamt silikon av hög kvalitet som känns behagligt mot huden. Deras sobra och ergonomiska design med en smal hals och bred bas gör dem bekväma att använda och säkra att bära under längre stunder. Setet är helt vattentätt vilket underlättar rengöring. Amaysin Triple Butt Plug Set rekommenderas starkt för dig som vill ha en stegvis och njutningsfull analstimulering.

Bäst vibrerande buttplug: Lovense Hush 2

Lovense Hush 2 svart buttplug. Tillverkad av mjukt silikon, med ergonomisk design och bred bas för säker användning. Appstyrd för anpassade vibrationer.
Vattentät
USB-uppladdningsbar
Mångsidig tack vare app-funktionerna
Fyra storlekar för olika behov
Utmärkt för nybörjare
Håller sig på plats mycket bra
Dyr

Lovense Hush 2 är en innovativ och kraftfull vibrerande buttplug som erbjuder en skräddarsydd och spännande upplevelse. Med sin tysta motor, mjuka silikonstruktur och ergonomiska design är den bekväm att bära under längre perioder. Hush 2 stannar på plats och ger intensiva vibrationer i flera positioner utan obehag.

Hush 2 kan enkelt kontrolleras via en smartphone-app, vilket gör att du kan njuta av leksaken oavsett om du är i sovrummet eller ute bland folk. Den slimmade designen gör det enkelt att föra in och den medföljande USB-laddningskabeln är längre än förväntat, vilket ger flexibilitet vid laddning.

Bäst i pris: Baseks Jewel Buttplug Medium

Lila analplugg med en glittrande diamantformad dekoration i basen.
Lätt att rengöra
Lång hållbarhet
Snyggt med diamanten
Prisvärd
Endast i lila färg

Baseks Jewel Buttplug Medium är ett måste i varje sexleksakslåda. Med sin eleganta design och bekväma storlek passar denna analplugg perfekt både för nybörjare och erfarna användare. Pluggen är tillverkad i högkvalitativt silikon som känns skönt mot huden och är lätt att rengöra.

Den medelstora storleken gör Baseks Jewel Buttplug Medium idealisk för njutningsfull anal stimulans, oavsett om du använder den solo eller med en partner. Den vackra kristallen i botten ger pluggen en lyxig touch och fungerar även som ett säkert grepp.

Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large – Bästa stora analpluggen

Stor svart analplugg med slät och klassisk design.
Bekväm passform
Lätt att rengöra
Bra för avancerade användare
För stor för nybörjare
Begränsad flexibilitet

Är du en van användare av analplugs och vill ha en riktigt skön upplevelse? Då är Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large perfekt för dig! Den här stora analpluggen är hela 6 cm i diameter där den är som bredast och är cirka 14 cm lång. Det ger en fantastisk känsla av fyllnad. Trots storleken är den lätt att föra in eftersom den är smal i toppen. Glöm bara inte att använda mycket glidmedel så blir det riktigt skönt.

Pluggen är gjord av PVC, så du kan använda både vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel. Den stora basen längst ner gör att du enkelt kan ta ut den när du är klar. Även om den här stora storleken är bäst för erfarna användare, så finns Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug också i mindre storlekar. På så sätt kan alla hitta en analplug som passar just dem.

Pleasure Steel Plug med kristall – Bästa buttplug i metall

Silverfärgad analplugg av metall med en klar kristalldekoration i basen.
Stålmaterial
Lätt att rengöra
Vacker kristalldetalj
Kan värmas upp
Inte flexibel

Pleasure Steel Plug med kristall är en elegant analplugg i rostfritt stål som erbjuder en lyxig och njutningsfull upplevelse. Denna buttplugg finns i tre storlekar, perfekt för både nybörjare och erfarna användare. Den smala toppen underlättar införandet, medan pluggens tyngd ger en djupare och mer intensiv känsla. Den släta metallytan är kompatibel med både vatten- och silikonbaserat glidmedel.

Den dekorativa kristallen i basen ger en estetisk touch och fungerar samtidigt som ett säkert stopp för trygg användning. Pleasure Steel Plug är ett utmärkt val för dem som söker en kombination av stil och funktion.

Marc Dorcel Analplug med Geishakula – Bäst lyxig analplugg

Svart analplugg med en stor, klar kristalldekoration i basen.
Vattentät
Uppladdningsbar
Mycket tyst
Dyr

Elegant och stimulerande analplug från Marc Dorcel. Denna eleganta analplug är tillverkad i mjukt och bekvämt silikon av högsta kvalitet, perfekt för både nybörjare och erfarna användare. Med en längd på 8 cm och en diameter på 3,2 cm erbjuder den en behaglig och funktionell passform.

Geishakulan inuti pluggen rör sig med kroppens rörelser, vilket ger en extra dimension av njutning och spänning. Den vackra vita simili-diamanten vid basen tillför en lyxig touch. Använd tillsammans med vattenbaserat glidmedel för en optimal upplevelse. Enkel att rengöra och levereras med en praktisk förvaringspåse.

Lust Love Plug – Bäst buttplug med kristall

Lust Love Plug i metall med hjärtformad bas dekorerad med en röd ädelsten.
Snygg röd sten
Passar nybörjare
Lätt och bekväm
Endast en storlek

Lust Love Plug är en elegant och välutformad buttplug gjord av kroppsvänsligt material. Med sin fina kristalldekor blir den inte bara en njutningsfull leksak utan också en vacker accessoar. Hjärtstoppet gör att den sitter bekvämt på plats under användning. Den är lätt att rengöra och kan även värmas upp eller kylas ner för att ge extra sensationer.

Trots sin lilla storlek på 2,7 cm i diameter ger den en intensiv och fyllig känsla när den är införd. Pluggens smala skaft gör att den enkelt kan föras in och justeras till önskad djuphet. Ytan är len och glidande för maximal komfort. En riktig liten pärla för både nybörjare och mer erfarna.

Sinful BumBum Silikon Analplugg Set – Prisvärd buttplug träningsset

Set med tre svarta analpluggar i silikon i olika storlekar från Sinful.
Tre olika storlekar
Mjukt silikonmaterial
Säker bred bas
Enkel att rengöra
Stort hopp mellan storlekarna

Sinful BumBum Silikon Analplugg Set är ett perfekt startset för nybörjare som vill utforska njutningen med anala lekar. Setet innehåller tre analpluggar i olika storlekar, tillverkade av mjukt och flexibelt silikon som är helt kroppssäkert. Den välvda formen gör dem bekväma att använda och den smala halsen håller dem säkert på plats.

Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom anal stimulans, erbjuder Sinful BumBum Silikon Analplugg Set en mångsidig och prisvärd lösning. Upptäck nya sensationer i din egen takt med dessa lättanvända analpluggar i högkvalitativt silikon. Setet är även enkelt att rengöra efter användning för en hygienisk och säker upplevelse.

Satifyer Deep Diver – Bästa billiga vibrerande buttplug

Grå Satisfyer Deep Diver analplugg med smartphone som visar kontrollappen.
12 vibrationslägen
Uppladdningsbar
Vattentät
Appstyrd
Kräver regelbunden laddning

Satisfyer Deep Diver är en innovativ prostatavibrator som tar njutning till nästa nivå. Med sina kraftfulla vibrationer och ergonomiska design stimulerar den både prostata och perineum samtidigt, vilket skapar en intensiv och överväldigande orgasm. Den är tillverkad av mjukt silikon och är helt vattentät, vilket gör den perfekt för användning i duschen eller badkaret.

Deep Diver är lätt att använda med sina intuitiva kontroller och laddas enkelt via USB. Med 12 olika vibrationsprogram finns det något för alla preferenser, oavsett om du föredrar milda eller intensiva sensationer. Satisfyer har skapat en prostatavibrator som är både kraftfull och mångsidig, perfekt för både nybörjare och erfarna användare som söker nya spännande upplevelser.

Glassy Rose Curved – Bästa buttplug i glas

Rosa glasdildo med böjd form och en rund samt spetsig ände.
Kurvad för extra stimulans
Kan användas båda hållen
Kan kylas ner eller värmas upp
Lätt att rengöra
Ömtåligt material (glas)
Kan vara svår att införa

Glassy Rose Curved är en förtjusande och mångsidigt buttplug tillverkad i högkvalitativt borosilikatglas. Med sin böjda form och släta yta är den perfekt för att utforska njutningsfull stimulans av prostatan eller G-punkten. Den ergonomiska designen, med en vacker rosa kristall i botten, gör pluggen bekväm och säker att använda för både nybörjare och erfarna inom anallek.

En av de unika fördelarna med Glassy Rose Curved är möjligheten att experimentera med temperaturlek. Glaset kan både kylas och värmas innan användning, vilket ger en helt ny dimension till din upplevelse. Materialet är också enkelt att rengöra och kan användas med alla typer av glidmedel, oavsett om du föredrar vattenbaserade eller silikonbaserade varianter. Kom ihåg att alltid inspektera din glasplugg efter eventuella sprickor innan användning, särskilt om den råkat tappas. Med Glassy Rose Curved får du en prisvärd och pålitlig buttplug som kan ta dina anal äventyr till nästa nivå.

Så väljer du bästa buttpluggen för dig

När du ska välja en buttplug finns det flera faktorer att ta hänsyn till för att hitta den perfekta för just dig. Här är några tips:

Välj rätt storlek: Buttplugs finns i olika storlekar. Som nybörjare är det klokt att börja med en mindre buttplug och gradvis öka storleken. Leta efter en plug med en smal, avsmalnande topp för enkel införsel och en bredare bas. Pluggens form kan också påverka känslan, så fundera på om du föredrar en mer konturerad eller rak design.

Tänk på materialet: Buttplugs finns i olika material som silikon, glas, metall m.m. Silikon är ett bra val då det är mjukt och flexibelt. Glas och stål är fasta och lämpar sig för temperaturlek. Använd gärna glidmedel speciellt för anala lekar.

Hitta rätt form: Pluggar finns i olika former som ger olika stimulans. En avsmalnande form och fot gör den lättare att föra in och hålla på plats. Böjda pluggar och de med prostatasvans stimulerar prostatan extra.

Fundera på användning: Ska pluggen bäras en längre tid välj en bekväm modell. För lek med partner, välj kanske en dekorativ plug med kristall. Tänk på vad du vill ha ut av din buttplug.

Tre analpluggar i olika storlekar och färger: lila, rosa och svart, på en färgglad bakgrund.

Olika typer av buttplugs

Buttplugs kommer i en mängd olika former, storlekar och material för att passa olika preferenser och erfarenhetsnivåer. Här är några av de vanligaste typerna av buttplugs:

 • Klassiska buttplugs: Detta är den mest igenkännbara typen av buttplug, med en avsmalnande topp, bredare mitt och en smal hals med en bred bas. De finns i olika storlekar och är ett bra val för nybörjare.
 • Jättestora buttplugs: För de mer erfarna finns extra stora buttplugs som ger en intensiv känsla av fyllnad. De bör endast användas av de som är vana vid anal stimulans.
 • Vibrerande buttplugs: Dessa pluggar har en inbyggd vibrator som ger extra stimulans. De kan ha olika vibrationsmönster och intensiteter och vissa kan fjärrstyras.
 • Uppvärmda/kylda buttplugs: Vissa buttplugs, ofta gjorda av glas eller metall, kan värmas upp eller kylas ner för att ge en unik temperaturbaserad sensation.
 • Buttplugs med juvel: Dessa pluggar har en dekorativ juvel eller kristall på basen, vilket ger ett elegant och lyxigt utseende.
 • Buttplugs med djursvans: En lekfull variant är pluggar med en mjuk, fluffig svans fäst på basen, ofta för att efterlikna en kanin, katt eller rävsvans.
 • Uppblåsbara buttplugs: Dessa kan blåsas upp till önskad storlek efter införande med hjälp av en handpump, vilket ger en gradvis ökande känsla av fyllnad.

Så använder du en buttplug

Att använda en buttplug kan vara ett spännande sätt att utforska anal stimulans, men det är viktigt att göra det på ett säkert och bekvämt sätt. Här är en steg-för-steg-guide för hur du använder en buttplug:

 1. Förberedelse: Börja med att tvätta din buttplug noggrant med varmt vatten och en mild antibakteriell tvål. Se till att du har gott om glidmedel (vattenbaserat är säkrast för de flesta pluggar) och handdukar nära till hands.
 2. Avslappning: Det är viktigt att vara avslappnad innan du för in buttpluggen. Ta ett varmt bad, lyssna på avslappnande musik eller ägna dig åt förlängd förspel för att slappna av i kropp och sinne.
 3. Smörjning: Applicera rikligt med glidmedel både på buttpluggen och runt ditt anus. Glidmedel är avgörande för en bekväm och njutbar upplevelse, så använd mer än du tror att du behöver.
 4. Införande: Börja försiktigt föra in den smala delen av pluggen i ditt anus. Andas djupt och tryck ut lätt som om du har avföring, vilket hjälper dina muskler att slappna av. Gå långsamt och pausa eller dra tillbaka om du känner obehag.
 5. Njut: När pluggen är helt införd, vila och låt din kropp anpassa sig till känslan. Du kan bära pluggen under andra sexuella aktiviteter, medan du masturberar eller till och med under vardagliga sysslor för en extra kittlande sensation.
 6. Borttagning: För att ta bort buttpluggen, slappna av och dra försiktigt ut den med en stadig hand. Gå långsamt och andas djupt. Tvätta pluggen noggrant med tvål och varmt vatten efteråt.

Kom ihåg att alltid lyssna på din kropp och inte tvinga något. Om du känner smärta, ta ut pluggen omedelbart. Med tålamod, avslappning och mycket glidmedel kan användningen av en buttplug vara en oerhört njutbar och intim upplevelse, både solo och med en partner. Utforska i din egen takt och ha kul!

Så rengör du din buttplug

Att äga en buttplug innebär också ansvar för att hålla den ren och väl underhållen. Noggrann rengöring är viktigt för både din personliga hygien och för att förlänga produktens livslängd. Följ dessa enkla steg för att effektivt rengöra din buttplug och njut av en trygg och bekymmersfri användning.

Steg 1: Skölj av buttpluggen

Direkt efter användning, skölj av buttpluggen med varmt vatten för att avlägsna synlig smuts och kroppsvätskor. Använd enbart vatten i detta steg.

Steg 2: Tvätta med mild tvål

Använd antingen en mild tvål eller ett specialanpassat rengöringsmedel för sexleksaker. Undvik parfymerade tvålar som kan orsaka irritation på känslig hud. En antibakteriell tvål är att föredra för extra renlighet.

Steg 3: Skölj noga

Skölj av all tvål från buttpluggen med varmt vatten. Var noga med att allt tvålrester avlägsnas för att undvika irritation.

Steg 4: Torka torrt

Torka av pluggen med en ren, luddfri handduk eller låt den lufttorka på en ren yta. Undvik att använda pappershanddukar som kan lämna ludd.

Steg 5: Desinficera vid behov

För extra hygien kan du desinficera pluggen med en toy cleaner avsedd för sexleksaker eller isopropylalkohol. Detta är särskilt viktigt om pluggen delats mellan partners.

Steg 6: Förvara rätt

Förvara din rena och torra buttplug i en luddfri påse eller ask separat från andra leksaker. Detta förhindrar att damm och bakterier fastnar på den.

Ta för vana att alltid rengöra den direkt efter användning för bästa hygien. En väl omhändertagen buttplug kommer ge dig mycket nöje under lång tid.

Extra tips för buttplugs av silikon, glas eller metall

Buttplugs tillverkade av silikon, glas eller metall kan även steriliseras genom kokning i vatten eller diskmaskin (skonsamt program). Detta gäller endast produkter speciellt designade för detta och utan elektroniska komponenter.

Fördelarna med att använda en buttplug

Användningen av en buttplug kan erbjuda många fördelar för både solo- och partnersex. En av de främsta fördelarna är ökad njutning, eftersom anus är fyllt med känsliga nerver som kan ge intensiv njutning när de stimuleras. Många upplever också att anal stimulans med en buttplug kan leda till starkare, längre och mer tillfredsställande orgasmer. Dessutom kan användning av en buttplug vara ett utmärkt sätt att gradvis vänja sig vid anal penetration innan man provar analsex, vilket kan hjälpa till att slappna av musklerna och göra analsex mer bekvämt och njutbart.

Tre silikonanalpluggar i olika färger: rosa med lila juvel, lila och lila med dubbla toppar, på en färgglad bakgrund.

Att utforska anal lek med en buttplug kan även främja ökad intimitet, kommunikation och tillit mellan partners. Det kräver öppenhet, ärlighet och omsorg att tillsammans utforska denna nya upplevelse. Buttplugs är inte heller bara för partnersex – de kan också lägga till spännande lekar till din solo-sexrutin. Att inkludera anal stimulans medan du masturberar kan intensifiera dina orgasmer och ge nya sensationer.

Vissa buttplugs, särskilt de med en fjärrkontroll eller vibrerande funktion, kan dessutom ge händerna fria för andra aktiviteter. Detta gör att du kan njuta av anal stimulans medan du utforskar andra erogena zoner eller ägnar dig åt andra sexuella aktiviteter

Kan jag bära buttplugen hela dagen?

Många undrar om det är möjligt att ha en buttplug i under långa perioder, kanske till och med en hel dag. Även om det i teorin går att bära en analplugg länge finns det några saker att tänka på för din hälsa och säkerhet.

För att kunna bära en buttplug bekvämt en längre stund är det viktigt att välja rätt storlek. En alltför stor plugg kan skapa obehag. Satsa på en mindre modell i ett kroppsvänligt material som silikon.

Även med en skön analplugg är det ingen bra idé att ha den i mer än 2-3 timmar i sträck. Ta ut pluggen med jämna mellanrum så kroppen får vila. Glöm inte att ta med glidmedel, eftersom det kan torka ut efter en stund. Lyssna på kroppens signaler och ta ut den direkt vid smärta.

Behöver jag glidmedel när jag använder en buttplug?

Ja, det rekommenderas starkt att använda rikligt med glidmedel vid användning av en buttplug eller andra anala sexleksaker. Anus saknar naturlig lubrikation, så glidmedel är bra för att göra införandet behagligt och undvika skador på det känsliga slemhinnan.

Var generös med mängden glidmedel du använder. Fyll gärna på med mer glidmedel allt eftersom vid behov. För lite glidmedel kan göra upplevelsen obekväm.

Vilket glidmedel bör jag använda?

När du ska använda en buttplug är det viktigt att välja rätt typ av glidmedel. Generellt rekommenderas att använda ett silikonbaserat glidmedel för analsex, eftersom det ger ett långvarigt glid och bra skydd för den känsliga slemhinnan i ändtarmen.

Silikonbaserade glidmedel är dock inte kompatibla med alla material. Om din buttplug är gjord av silikon kan ett silikonbaserat glidmedel bryta ner materialet över tid. I dessa fall är det bättre att välja ett vattenbaserat glidmedel istället.

Ett glidmedel speciellt framtaget för anal användning brukar vara ett säkert val oavsett. Dessa är ofta extra halkiga och långvariga.

Undvik helst glidmedel med bedövande egenskaper. Även om de kan göra upplevelsen mer bekväm initialt så ökar de risken för skador eftersom du inte känner av eventuell smärta.

Kan en buttplug användas under samlag?

Ja, en buttplug kan absolut användas under vaginalt eller analt samlag för att öka njutningen för båda partners. Många upplever att en buttplug ger extra stimulans och känslor under sex.

En vibrerande buttplug tillverkad i silikon kan ge maximal stimulans under både onani och samlag. Pluggen kan bäras av både män och kvinnor.

Buttplugs förstärker de fysiska känslorna på flera sätt:

 • De kan öka trycket mot väggen som skiljer analen från vaginalområdet, vilket kan förstärka känslan för kvinnor.
 • För män kan en buttplug stimulera prostata, vilket kan leda till en intensivare orgasm.

Förutom ökad stimulans under sex kan vissa även tycka om att bära en buttplug under dagen i vardagen, men det är upp till var och en vad som känns bekvämt.

Frågor och svar om buttplugs

Till skillnad från dildos är buttplugs designade för att stanna på plats tack vare deras unika form med en smalare hals och en bredare bas. Dildos är oftast längre och används för in-och-ut penetration, medan buttplugs ger en känsla av fyllighet och konstant stimulans.

Det ska inte göra ont att använda en buttplug om man är avslappnad, använder mycket glidmedel och tar det långsamt. Om det gör ont, sluta användningen och försök med en mindre storlek. Lyssna på din kropp.

Ja, buttplugs finns i olika storlekar för att passa olika erfarenhetsnivåer och preferenser. Nybörjare rekommenderas att börja med en mindre storlek och sedan gradvis öka storleken om så önskas. Det är viktigt att välja en storlek som känns bekväm.

Ja, buttplugs kan användas av personer av alla kön (män/kvinnor/icke-binära). Anus har många nervändar som kan ge njutning oavsett kön. Män har även prostatan som kan stimuleras med en buttplug.

Buttplugs är oftast gjorda av silikon, glas, metall eller andra kroppsäkra material. Undvik material som kan innehålla ftalater.

Ja, du kan använda en buttplug tillsammans med din partner för att lägga till extra stimulans och njutning i ert sexliv. Kommunikation är nyckeln – se till att diskutera det med din partner först och respektera varandras gränser. Vissa par kan känna sig obekväma med att använda en buttplug tillsammans, medan andra finner det mycket upphetsande. Det är viktigt att båda parter är bekväma och samtycker.

Nej, buttplugs används inte bara inom BDSM. Buttplugs är väldigt vanliga i BDSM-kretsar, men de kan användas av vem som helst som vill utforska anal stimulans och njutning, oavsett sexuell läggning eller preferens.

Innehållsansvarig

Uppdaterad

Publicerad

Lämna en kommentar