Cosmetic product 4

ᐅ BÄST I TEST: BUTTPLUG, ANALKULOR & ANALPLUGG (2022) Vi har hittat 10 favoriter!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Det finns en uppsjö av sexleksaker som är speciellt framtagna för analsex. Modellerna varierar både till utformning, utseende och storlek. Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet rekommenderas det alltid att man använder glidmedel vid analpenetrering för större njutning. Om vilket som är det bästa glidmedel för just anallekar kan ni läsa om här. 

Innehåll

UTVALD PRODUKT

URANUS

En design som tilltalar på alla sätt!

Bästa buplug

1. URANUS

Bästa buplug

Det bästa priset hittar du här…

Sorry, no prices available at this time.

 

Det här är min personliga favorit! Tycker verkligen att det är toppen att man får två olika storlekar i ett och samma kit. En mindre som man kan börja med om man är nybörjare och en större att sedan växla över till. Designen tilltalar mig verkligen, svart och diskret med en silkeslen yta!

2. LOVE STEEL PLUG WITH CRYSTAL

Bästa BUTTPLUG, ANALKULOR & ANALPLUGG

Det bästa priset hittar du här…

Sorry, no prices available at this time.

För den som vill se lite kärlek i samband med analsex, så rekommenderar vi den här! Jag upplever att detta är en perfekt analplugg för den som inte är så bevandrad inom området. Den har en lagom storlek för att man ska våga sig på att prova. Med den blodröda, hjärtformade diamanten känns den dessutom riktigt sexig och fin.

3. REALISTIC PLUG

Bästa BUTTPLUG, ANALKULOR & ANALPLUGG

Det bästa priset hittar du här…

Sorry, no prices available at this time.

Jag verkligen älskar att denna buttplug har en sådan realistisk utformning, den blir mycket roligare att använda när den ser ut som en riktig penis. Sugproppen gör att jag på ett enkelt sätt kan använda den på egen hand och ändå kunna variera ställning. Letar du efter just dildosar med sugpropp kan du läsa vår guide här!

4. Sinful Jewel Silikon Analplugg Medium

Bästa BUTTPLUG, ANALKULOR & ANALPLUGG

Det bästa priset hittar du här…

Sorry, no prices available at this time.

Den svarta designen med en glimmande diamant i kombination med den silkeslena ytan får denna plugg att kännas otroligt lyxig. Den är relativt lätt att föra in på plats med den avsmalnande spetsen och sitter sedan stadigt under hela användningen så att man kan koncentrera sig helt på att njuta. 

5. BLACK VELVETS SMALL BUTTPLUG

Bästa BUTTPLUG, ANALKULOR & ANALPLUGG

Det bästa priset hittar du här…

Sorry, no prices available at this time.

Det här var faktiskt den första ”buttplugen” som jag använde! Det är således en mycket trevlig nybörjarplugg! Gillar att formen är lite mer långsmal och att den inte blir allt för tjock vid den bredaste punkten. Tack vare denna har jag vågat börja prova anal penetrering tillsammans med min partner, om du också är nybörjare kan denna verkligen rekommenderas.

6. ANALPLUG BUM BUM HEART

Bästa buttplugen

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-03 21:18:50

Jag tycker att denna har en väldigt söt design och har ett fint stopp i form av ett hjärta. Behaglig form som gör den lätt att föra in trots att den bredaste delen är rätt tjock. Ytan känns len och härlig och det finns inga skarvar som kan skava. Dessutom är den väldigt söt. Kanske för lite mer vaniljsex?

7. SATISFACTION ANAL BEADS

Bästa buttplugen

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-03 21:19:25

Det här är min nya favorit i sängen och den används både på egen hand och tillsammans med min partner. Jag gillar att den är så mjuk och flexibel men även att alla kulor har samma storlek och inte har en ökande dimension. Vibrrrrationerna tar min orgasm till helt nya höjder!

8. Joyballs Anal Wave Kort

12591 joyballs anal wave kort 01 q100

Det bästa priset hittar du här…

Sorry, no prices available at this time.

För mig som ny inom analpenetrering kändes denna väldigt trygg att använda. Eftersom man kan föra in en kula i taget kan man välja att helt ta det i sin egen takt, det gör det lättare att slappna av och kunna njuta samtidigt som vi experimenterar och provar oss fram.

9. Happy Rabbit Stor vibrerande analplugg med svans

butplugg med svans

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-03 21:20:00

För dig som söker efter en mer utmanande analplugg med vibrationer kan jag verkligen rekommendera denna! Den har en perfekt form som gör den enkel att föra in samtidigt som den har en tjocklek som inte är för nybörjare. Extra kul med de tillbehör som medföljer i form av en diamant eller en fluffig svans. Så, söker du efter en butplugg med svans så behöver du inte leta längre!

10. PURE ANAL BEADS – ANAL KULOR

pure anal beads 600x600 1

Det bästa priset hittar du här…

Last updated: 2022-10-03 21:20:09

En snäll sexleksak för analen som passar perfekt både för nybörjaren och för de mer erfarna. Tack vare att kulorna ökar i storlek kan man själv välja hur man önskar bli penetrerad. Jag tycker även att handtaget är ett stort plus då leksaken blir lätt att använda.

FRÅGOR & SVAR

Vad är en buttplug?

En analplugg är en sexleksak som man använder till – som det just heter – analen. En buttplug finns i varienrande storlekar, utformningar och har olika funktioner och de fungerar som sådan att den förs in i analöppningen, där du är extrakänslig för beröring. Tänk dock på att använda dig av rikligt med glidmedel. 

Vilket glidmedel ska jag använda?

Eftersom att analen inte producerar egen fukt, så måste glidmedel användas för ökad komfort men också för att minimera eventuella skador. Vi rekommenderar ett Silikonbaserat glidmedel.

Vilken buttplug med svans rekommenderar ni? 

Det finns en uppsjö av anapluggar med svans, men vår personliga favorit är denna! 🙂 

Var kan man köpa sin buttplug?

Du kan köpa de i de störa sexbutikerna på nätet. Bland annat kan du köpa din analplug hos Sinful.se.

Vilken är den bästa analpluggen?

Det är ju så klart helt individuellt. Tycker du om att ha en analplugg som sitter fast med en sugpropp så du lättare kan rida den? Eller vill du vara mer försiktig när du trär in den, så du ska ha en mer mindre och lite smalare variant? 

Det finns ”startkit” för analsex och vi rekommenderar ju bland annat det här ”startkitet” – Uranus!

Finns det vibrerande analpluggar?

Ja, det finns det. Det är dock lite mer för den erfarne tycker vi, men vi har bland annat den här varianten i vår garderob som vi tycker är skön. Dessutom är den snygg och min sambo kan också leka med den och styra de olika vibrationslägena!

Varför har man en diamant på en analplugg?

Dels är det ett stopp, men sen är det också till som så att buttpluggen ska bli lite finare och mer lyxig! 🙂 

1 reaktion på ”ᐅ BÄST I TEST: BUTTPLUG, ANALKULOR & ANALPLUGG (2022) Vi har hittat 10 favoriter!”

  1. Pingback: ᐅ Bästa runkleksakerna för män (2022) Få hjälp med onaneringen! - Samlaget.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top