Kopia av Kopia av Kopia av BAST I TEST 1

ᐅ BÄST I TEST: PENISRING (2021) Bibehåll din erektion

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Oavsett om du har problem med erektionen eller om du bara vill hetta till sexlivet lite är penisringen sexleksaken att använda. Penisringen ser till att erektionen håller genom hela samlaget och bidrar även till ökad njutning för såväl dig som din partner.

UTVALDA PRODUKTER

Golden heart cockring

En populär penisring

golden heart cockring 2000x2000 1

Blue dream - uppladdningsbar penisring i silikon

Vår bäst i test!

vxo 032 00

DOUBLE ACTION RING

Reglera och bestäm själv

double action ring 2000x2000 1

Stretchig svart penisring

En riktig klassiker!

vxo 035 01

Populär: Golden heart cockring

Bästa penisringen

Last updated: 2022-01-17 07:44:21

Välj mellan 10 olika vibrationer för att ge stimulans till klitoris med hjälp av den stora träffytan som finns på penisringen. Ringen är tillverkad av mjuk silikon som även är stretchig, allt för att penisringen ska vara så skön som möjligt mot huden. Med Golden heart cockring ökar njutningen för båda parter under samlag.

Bäst i test: Blue dream – uppladdningsbar penisring i silikon

Bästa penisringen

Sorry, no prices available at this time.

Den stretchiga designen ger en bra passform och gör att ringen sitter som en smäck vid penisroten. Ringens insida är räfflad för att ge ökad njutning till mannen samtidigt som de kraftfulla vibrationerna ger en härlig stimulering av klitoris. På så sätt kan ni båda nå klimax.

PREMIUM: Satisfyer signet ring

Bästa penisringen

Med en svart, diskret design i mjuk silikon tar Satisfyer signet ring njutningen till en ny nivå oavsett om det är på egen hand eller tillsammans med en partner. Ringen är utrustad med härliga vibrationer som kan styras via en app. Delen för vibrationerna kan placeras för klitorisstimulans eller för stimulans av pungen vilket gör att detta är den perfekta penisringen om man vill njuta på egen hand.

KLASSISK: Stretchig svart penisring

Bästa penisringen

Sorry, no prices available at this time.

Tack vare att denna penisring är tillverkad i stretchig TPR passar den de allra flesta män. Materialet är mjukt, fungerar i vatten och är snäll mot huden. Ringen har en inre diameter på 2 cm och en slät yta. Designen är diskret och simpel vilket gör den enkel att ta med sig på äventyr.

SMIDIG: Jelly penisring med 10-speed bullet

Bästa penisringen

Sorry, no prices available at this time.

Jelly penisring hjälper dig inte bara med erektionen, denna stimulerar även klitoris på din partner under samlaget för att öka njutningen ytterligare. Den bullet som är till för klitorisstimulans kan vibrera i 10 olika hastigheter men den är även avtagbar om så önskas. Ringens yta är ribbad vilket bidrar till intensivare stimulans för båda parter.

REGLERBAR: Double action ring

Bästa penisringen

Last updated: 2022-01-17 07:44:26

Pungen är för många en erogen zon men det är dock lätt att den glöms bort i stundens hetta. Med denna penisring som har dubbel fattning läggs fokus både på penis och pung. Ringen kan träs över penis och hålla ett visst tryck och sedan kan den andra öglan träs över pungen som kan ha ett annat tryck. Dobule action ring maximerar njutningen och lämnar ingenting åt slumpen.

Frågor och svar

Vad gör en penisring?

En penisring är det perfekta hjälpmedlet om man önskar en hårdare erektion som dessutom håller i sig längre.

Hur använder man en penisring?

Penisringen träs på penis och ska placeras allra längst ned vid roten. Vid rätt placering är den skön att använda och är inte heller i vägen under samlag. En del ringar är utrustade med vibrationer för att även stimulera klitoris eller pung.

Vad är en penisring?

En penisring är en typ av sexleksak som kan användas för njutning på egen hand eller tillsammans med en partner. Produkten kan vara tillverkad av olika material, ha olika texturer och finns i olika storlekar.

Varför använder man en penisring?

Man använder en penisring i första hand för att öka njutningen, antingen för dig själv eller för din partner. Penisringen bidrar till en hårdare erektion som blir mer långvarig vilket i sin tur förbättrar sexupplevelsen både för dig och din partner. Ringen kan även öka stimuleringen med hjälp av vibrationer eller en räfflad textur.

Hur sätter man på en penisring?

Penisringen träs enkelt på när du har uppnått erektion och placeras intill penisroten. Om ringen är av rätt storlek kommer det spänna åt runt penis, gör det däremot ont är den för trång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *