Ivory Minimalist New Product Skincare Instagram Post 2

ᐅ BÄST I TEST: PENISRING (2022) Bibehåll din erektion

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Oavsett om du har problem med erektionen eller om du bara vill hetta till sexlivet lite är penisringen sexleksaken att använda. Penisringen ser till att erektionen håller genom hela samlaget och bidrar även till ökad njutning för såväl dig som din partner.

Innehåll

UTVALD PRODUKT

Golden heart cockring

Populär penisring
penisring

Populär: Golden heart cockring

Bästa penisringen

Välj mellan 10 olika vibrationer för att ge stimulans till klitoris med hjälp av den stora träffytan som finns på penisringen. Ringen är tillverkad av mjuk silikon som även är stretchig, allt för att penisringen ska vara så skön som möjligt mot huden. Med Golden heart cockring ökar njutningen för båda parter under samlag.

SPÄNNANDE: OXBALLS COCKSLING 2

Bästa penisringen

Den här spännande penisringen från Mshop.se  är en kukring både för penis och pung. Vi skulle säga att kukringen är revolutionerande, då den både ger dig ett betydligt hårdare stånd och mer kraftfullare stånd vilket får partnern att nästan tappa andan – men den hjälper också till att fördröja utlösningen. Wow, säger vi!

PREMIUM: Satisfyer signet ring

Bästa penisringen

Med en svart, diskret design i mjuk silikon tar Satisfyer signet ring njutningen till en ny nivå oavsett om det är på egen hand eller tillsammans med en partner. Ringen är utrustad med härliga vibrationer som kan styras via en app. Delen för vibrationerna kan placeras för klitorisstimulans eller för stimulans av pungen vilket gör att detta är den perfekta penisringen om man vill njuta på egen hand.

HÄRLIG: OMEGA

omega 600x600 1

Den här härliga penisringen – ”Omega” som har vunnit ”Bäst i test” hos Expressen är en billig, bra och pålitlig kukring. Den kommer med ett kit med två olika storlekar, beroende på vilken kukstorlek som du har. Den är tillverkad i silkeslent silikon för maximal skönhet och hållbarhet. Den kommer hålla länge! 

Kukringen Omega, som i det här fallet har två storlekar där den mindre benämns som medium och den andra large. Storlekarna är 2.5 cm i diameter respektive 3cm. Detta gör att du också kan inkludera pungen i din penisring. 

SMIDIG: Jelly penisring med 10-speed bullet

Bästa penisringen

Jelly penisring hjälper dig inte bara med erektionen, denna stimulerar även klitoris på din partner under samlaget för att öka njutningen ytterligare. Den bullet som är till för klitorisstimulans kan vibrera i 10 olika hastigheter men den är även avtagbar om så önskas. Ringens yta är ribbad vilket bidrar till intensivare stimulans för båda parter.

REGLERBAR: Double action ring

Bästa penisringen

Pungen är för många en erogen zon men det är dock lätt att den glöms bort i stundens hetta. Med denna penisring som har dubbel fattning läggs fokus både på penis och pung. Ringen kan träs över penis och hålla ett visst tryck och sedan kan den andra öglan träs över pungen som kan ha ett annat tryck. Dobule action ring maximerar njutningen och lämnar ingenting åt slumpen.

KLASSISK: RING O

Bästa penisringen

Tack vare att denna penisring är tillverkad i stretchig TPR passar den de allra flesta män. Materialet är mjukt, fungerar i vatten och är snäll mot huden. Ringen har en inre diameter på 2 cm och en slät yta. Designen är diskret och simpel vilket gör den enkel att ta med sig på äventyr.

Frågor och svar

Hur fungerar en penisring?

En penisring är det perfekta hjälpmedlet om man önskar en hårdare erektion som dessutom håller i sig längre.

Hur använder man en penisring?

Penisringen träs på penis och ska placeras allra längst ned vid roten. Vid rätt placering är den skön att använda och är inte heller i vägen under samlag. En del ringar är utrustade med vibrationer för att även stimulera klitoris eller pung.

Vad är en penisring?

En penisring är en typ av sexleksak som kan användas för njutning på egen hand eller tillsammans med en partner. Produkten kan vara tillverkad av olika material, ha olika texturer och finns i olika storlekar.

Varför använder man en penisring?

Man använder en penisring i första hand för att öka njutningen, antingen för dig själv eller för din partner. Penisringen bidrar till en hårdare erektion som blir mer långvarig vilket i sin tur förbättrar sexupplevelsen både för dig och din partner. Ringen kan även öka stimuleringen med hjälp av vibrationer eller en räfflad textur. Således är funkt

Hur sätter man på en penisring?

Penisringen träs enkelt på när du har uppnått erektion och placeras intill penisroten. Om ringen är av rätt storlek kommer det spänna åt runt penis, gör det däremot ont är den för trång.

Hur länge kan en penisring sitta på? 

En penisring ska inte sitta på mer än 30 minuter. 

Hur ska en penisring sitta?

Det är tämligen enkelt att trä på en penisring. Det första du behöver göra är att få stånd, därefter trär du på penisringen. Det ska vara tajt och den ska sitta åt – men inte för hårt, då kan det vara farligt i längden. Utan perfekt tajt så att du ser hur din penis blir välfylld och hård! Jag brukar säga att man kan se på penis när den är välfylld med blod, hård och man har en fungerande penisring. 

UTGÅENDE PRODUKTER

Blue dream – uppladdningsbar penisring i silikon

Bästa penisringen

Den stretchiga designen ger en bra passform och gör att ringen sitter som en smäck vid penisroten. Ringens insida är räfflad för att ge ökad njutning till mannen samtidigt som de kraftfulla vibrationerna ger en härlig stimulering av klitoris. På så sätt kan ni båda nå klimax.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top