Kopia av Kopia av Kopia av BAST I TEST 1

ᐅ BÄST I TEST: VIBRATOR (2022) Hitta en modell som faller dig i smaken

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Med hjälp av en vibrator kan man enkelt tillfredsställa sig själv eller låta sin partner ta kontrollen. Vibratorn kan användas för vaginal stimulans eller stimulering av g-punkt eller klitoris. Det finns mängder av olika utföranden på vibratorer där även längden och diametern varierar. Hitta en modell som faller dig i smaken och låt den sedan maximera din njutning hela vägen till klimax.

UTVALDA PRODUKTER

G-spot rocket vibrator

Den populära vibratorn

g spot rocket 2000x2000 1

LIBRA

Vår bäst i test!

libra 2000x2000 1

Coco - elegant soft silicone stimulator

"Vibrator som andas lyx"

pbs8206

Klassisk mini vibrator

En riktig klassiker!

pbs8100 11 00

Populär: G-spot rocket vibrator

Last updated: 2022-07-01 23:48:05

G-spot rocket vibrator är utformad för att med säkerhet träffa g-punkten och ta njutningen till nya höjder. Staven har en längd på 20 cm och en diameter på 3,2 cm. I andra änden finns ett praktiskt handtag för att den enklare ska kunna manövreras av dig eller din partner. När batteriet tar slut laddas den enkelt upp via USB. Det finns 10 olika vibrationsprogram att välja mellan.

Bäst i test: Libra

Bästa vibratorn

Last updated: 2022-07-01 23:48:06

Denna massagestav vibrerar i två ändar för att ge maximal njutning till så väl klitoris som g-punkt. Varje ände drivs av en egen motor som båda har 10 vibrationer att välja mellan med olika mönster, allt för att du ska kunna hitta just din favorit. Designen är tilltalande i svart silikon med guldiga detaljer.

PREMIUM: Coco – elegant soft silicone stimulator

Bästa vibratorn

Sorry, no prices available at this time.

Denna vibrator andas lyx med sin svarta och guldiga design. Längden är på totalt 15 cm varav 12 cm kan användas för vaginal stimulans. Vibratorn erbjuder 10 olika vibrationshastigheter och den laddas enkelt upp när batteriet är slut.

MÅNGSIDIG: Reachargable bodywand pink

Bästa vibratorn

Last updated: 2022-07-01 23:48:09

Detta är en kombinerad dildo och massagestav med totalt 12 olika vibrationslägen. Stimulera klitoris, brösten, g-punkten eller använd för vaginal stimulans. Staven har dubbla motorer men är trots detta mycket tystgående. I och med att den är helt vattentät lämpar den sig även för njutning i duschen eller badet, ensam eller tillsammans med en partner.

SMIDIG: Klassisk mini vibrator

Bästa vibratorn

Sorry, no prices available at this time.

Med en total längd på 13 cm, en enkel och diskret design i svart färg är denna lilla vibrator perfekt att ta med sig för att ge njutning på resan. Vibratorn har ett vibrationsläge och drivs av 1 AA-batteri. Diametern uppmäter 2,5 cm vilket ger en omkrets på 8 cm.

STARK VIBRATOR: Satisfyer Layon 1 purple pleasure

Bästa vibratorn

Last updated: 2022-07-01 23:48:11

Vibratorn från Satisfyer är särskilt designad för att ge njutning till klitoris då den är en så kallad ”lay-on” vibrator. Det finns 15 olika vibrationsprogram att välja mellan där 5 är statiska vibrationer och 10 är pulserande. Vibratorn är tillverkad i mjuk silikon, är tystlåten och enkel att använda både på egen hand och tillsammans med en partner.

Frågor och svar

Hur fungerar en vibrator?

En vibrator ger ökad stimulans och njutning med hjälp av olika vibrationer. Det kan finnas en eller flera olika vibrationshastigheter att välja mellan och det är bara att prova sig fram för att hitta sin favorit. Vibratorn drivs antingen av vanliga batterier som byts ut när de är slut eller så är den uppladdningsbar och kan laddas mellan användningarna.

Hur använder man en vibrator?

Vibrator kan användas för att ge både vaginal stimulans och yttre stimulans så som på klitoris och blygdläppar. Många vibratorer fungerar för både och medan andra är särskilt designade för yttre stimulans. Beroende på vad man vill ha för njutning placerar man vibratorn utan på, rör den försiktigt eller för in den för vaginal stimulering.

Kan man använda en vibrator i duschen?

Om vibratorn är vattentät går det utmärkt att ta med sig den in i duschen eller ned i badkaret. Läs bruksanvisningen för att ta reda på om just din vibrator är vattentät.

Hur rengör man sin sexleksak?

Sexleksaken bör rengöras efter varje användning för att hållas fräsch. Rengöring görs enkelt med särskilt rengöringsmedel som är avsett för just sexleksaker. Detta rengöringsmedel tar död på bakterier som annars kan orsaka infektion.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.