SATISFYER MEN HEAT VIBRATION

ᐅ Recension av Satisfyer Men Heat Vibration (2022) onanihjälpmedel för män med värmefunktion och vibrationer

Innehåll

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

maxresdefault

Den här otroligt populära sexleksaken för män – Satisfyer Men Heat Vibration är något som mina vänner har pratat gott om. ”Den måste du testa, den är värmande och så skön”. Men vad tycker egentligen jag? Den är skön och väl värd pengarna och en produkt som jag ofta använder när jag onanerar. Den ger en oerhört realistisk känsla. 

Vad är Satisfyer Men Heat Vibration? 

Satisfyer Men Heat Vibration är ett onanihjälpmedel för män med värmefunktion och vibrationer. Med Men Heat Vibration kan du maximera erektion och upphetsning under förspel eller på egen hand. Insidan är tillverkad av 100 % slät och kroppssäker silikon och produkten har 11 olika vibrationsnivåer, från kraftfull till behagligt mjuk.

Produkten är utformad som sådan att den går att använda när du inte har stånd, tack vare öppningen. Du kan helt enkelt bestämma själv om du vill börja med sexleksaken när du har stånd eller inte. Självklart är produkten vattentålig. Jag brukar använda den när jag duschar! Gärna med extra varmt vatten till. 

Eftersom att Satisfyer Men Heat Vibration har 11 olika nivår, så kan det ge dig upp till 70 olika vibrationskombinationer. Större val för en orgasm finns nog inte. En perfekt grej!

satisfyer men heat vibration 1

Vad är det som gör Satisfyer Men Heat Vibration så skön? 

Sexleksaken har nämligen en värmefunktion som du kan styra – upp till 40°C och ger dig också möjligheten till flera olika vibrationer för att stimulera din penis. Vi tycker att värmen är väldigt skön och den ger också ett härligt pirr i penis. 

Vilket glidmedel ska jag använda?

Den här produkten – och faktiskt de flesta andra sexprodutker, använder du med vattenbaserat glidmedel. Det går så klart bra att använda den utan glidmedel, men det blir en helt annan upplevelse med glidmedel. Här hittar du flera bra glidmedel till sexleksaker. 

Hur använder man Satisfyer Men Heat Vibration? 

Man trär den på penis, i stånd eller i slakt läge, så att säga. Därefter så trycker du på knapparna på produkten för att ställa in önskat tempo och sedan är det bara att njuta…  När du är klar och behöver ladda upp din sexleksak så använder du bara den medföljande magnetiska USB-kabeln. 

Har produkten några nackdelar? 

Ja, det finns flera som tycker att produkten är väldigt liten och att den inte riktigt kramar åt penis, men efter att ha testat den här produkten – jag har normalstor penis – så kommer jag fram till att man måste sätta in penisen när den inte har stånd, då blir allting mycket enklare. 

SUMMERING

Jag tycker att det är en oerhört prisvärd och bra produkt som gör min orgasm mycket skönare, när jag så önskar. Jag tycker att den klämmer åt ordentligt om min penis och den ger mig också otroligt sköna orgasmer. Dessutom tycker jag det är bra att det finns så många olika lägen att välja mellan, men det går också att välja önskad temperatur. Det gör skillnad tycker jag. 

Jag använder den tillsammans med glidmedel, FLESHLIGHT, som är ett vattenbaserat glidmedel egentligen för Fleshligt, men som jag tycker passar bra till den här produkten. 

Jag tycker att Satisfyer Men Heat Vibration, som den så fint heter, inte är i dyraste laget heller. Du får flera sköna stunder för under 400-kronor. 

Jag köper de flesta av mina sexleksaker i mshop.se eller på sinful.se. Här kan ni läsa mer om just de butikerna och hitta aktuella erbjudanden. 

Köp den! 🙂 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top