,

Rabbitvibrator Bäst i test 2024

Vilken rabbitvibrator är bäst i test? Rabbitvibrator är en populär sexleksak som kombinerar klitorisstimulering med vaginal njutning. I denna artikel granskar vi de bästa modellerna på marknaden för att hjälpa dig hitta den perfekta rabbitvibratorn för dina behov.

Innehåller annonser

Rabbit vibratorn är en av de mest populära sexleksakerna på marknaden och är ett självklart inslag i många sexleksakslådor. Många kvinnor upplever starkare orgasmer tack vare att denna leksak stimulerar både klitoris och g-punkten samtidigt. Den dubbla stimuleringen är en av huvudanledningarna till att rabbit vibratorn har blivit så uppskattad.

Denna leksak blev ännu mer populär genom TV-serien “Sex and the City”, där karaktären Charlotte blev beroende av en rabbit vibrator. Många sexexperter och användarrecensioner lyfter fram de olika fördelarna med dessa vibratorer. Oavsett om man är nybörjare eller erfaren finns det något för alla i utbudet av rabbit vibratorer.

Vad är rabbitvibrator?

En rabbitvibrator är en typ av sexleksak som är populär bland kvinnor. Den unika designen har en stav som penetrerar och en mindre utskjutande del som stimulerar klitoris. Detta ger en kombinerad inre och yttre stimulering.

Fem olika typer av rabbitvibratorer i nyanser av rosa och rött placerade på en ljusrosa bakgrund.

Funktioner

  • Dubbla motorer: En i staven och en i den utskjutande delen.
  • Flera hastigheter och vibrationslägen: Anpassa stimuleringen efter personliga preferenser.
  • Material: Vanligtvis gjord av silikongummi vilket är mjukt och kroppssäkert.
  • Vattentålig: Många modeller kan användas i duschen eller badkaret.

Fördelar med rabbitvibrator

Mångsidighet
En rabbitvibrator kombinerar både penetrativ och klitorisstimulering, vilket kan ge en rikare upplevelse. Den dubbla stimulansen kan hjälpa användare att uppnå starkare och mer intensiva orgasmer.

Användarvänlighet
Dessa produkter är ofta enkla att använda med intuitiva kontroller. Många modeller har flera hastigheter och vibrationsmönster, vilket gör det lätt att anpassa upplevelsen efter egna behov.

Design
Modern design och ergonomi gör att de flesta rabbitvibratorer ligger bekvämt i handen. Detta hjälper användare att hitta rätt vinkel och position för maximal njutning.

Material
Rabbitvibratorer tillverkas ofta av säkra och hygieniska material såsom silikon. Detta gör dem både kroppssäkra och lättskötta eftersom de kan rengöras enkelt.

Tyst drift
Många rabbitvibratorer är designade för att vara tysta, vilket gör dem diskreta. Användare kan njuta i både avskildhet och utan att oroa sig för att störa andra.

Estetik
En rabbitvibrator kan också ha en tilltalande estetik, vilket inte bara gör dem mer attraktiva utan också mindre stigmatiserande att äga. Användare kan hitta dem i olika färger och former, vilket ger möjlighet att välja något som verkligen tilltalar dem.

Uppladdningsbarhet
Moderna rabbitvibratorer är oftast uppladdningsbara, vilket innebär att man slipper köpa batterier. Detta är både kostnadseffektivt och miljövänligt.

Vattentäthet
Många modeller är vattentäta eller vattenresistenta, vilket gör att de kan användas i duschen eller badet. Detta ger en ytterligare dimension till användarupplevelsen.

Våra bedömningskriterier

Material och kvalitet: När vi bedömer en kaninvibrator, tittar vi först noggrant på materialet. Silikon är vanligtvis det bästa valet eftersom det är kroppssäkert och lätt att rengöra. Vi undviker produkter med ftalater eller andra skadliga ämnen.

Design och funktionalitet: Design är en viktig aspekt. Vi analyserar ergonomisk design för komfort och användarvänlighet. Variationer i hastighet och vibrationsmönster är också kritiska faktorer. En flexibel och justerbar vibrator är ofta mer tillfredsställande.

Användarvänlighet: En enkel användarupplevelse är avgörande. Vi undersöker hur lätt det är att använda kontrollerna, om vibratorn är vattentät, och hur lätt den är att rengöra. Vi noterar också om laddning och batteritid är tillräckliga för långvarig användning.

Pris: Vi bedömer också prisvärdhet. En dyrare produkt bör erbjuda mer hållbarhet och funktionalitet jämfört med en billigare modell.

Kundomdömen: Vi läser också användarrecensioner för att få en uppfattning om hållbarhet och tillfredsställelse. Positiv feedback kan ofta bekräfta våra egna intryck, medan negativ feedback kan avslöja problem som inte omedelbart är uppenbara i våra tester.

Topp 8 bästa Rabbitvibrator 2024

Bäst i test: Sinful Intense Värmande Rabbitvibrator

En svart rabbitvibrator med värmefunktion, tillverkad av Sinful Intense, placerad mot en ljusblå bakgrund.
Flexibelt silikon
Vattentät
Skandinavisk design
Magnetladdaren kan vara svår att placera under laddning

Sinful Intense Värmande Rabbitvibrator utstrålar en känsla av lyx. Materialet, som är silkeslent högkvalitativt silikon, ligger bekvämt mot huden. Vibratorn är ftalatfri och består av en klitorisstimulerande del och en inre dildo-del, båda med vibrationer.

Med 10 olika vibrationsnivåer, inklusive kraftfullare alternativ och olika mönster, finns det något för alla. Den unika värmefunktionen gör att leksaken värms upp självmant till 37-39 grader, vilket ger en behaglig upplevelse.

Den är också helt vattentät och levereras med en magnetisk USB-laddare, även om vissa användare har upplevt problem med att hålla laddaren på plats.

Sinful Intense är något hårdare och mindre böjbar. Men genom att använda glidmedel kan den kännas mer realistisk. Hårdheten underlättar också punktstimulering av klitoris.

För att använda vibratorn, för in dildo-delen vaginalt och placera den lilla delen på klitoris. Vibrationerna styrs enkelt med hjälp av knapparna på leksakens undersida. Du kan välja att hålla den stilla eller röra den på olika sätt.

Rekommenderad till

Denna rabbitvibrator är idealisk för dem som uppskattar lyxiga sexleksaker av fastare material. Ett perfekt val för användare som vill ha både värme och avancerade vibrationsalternativ.

Bäst för nybörjare: Capella

En svart Capella vibrator tillsammans med dess förpackning på en ljusblå bakgrund.
Dubbla motorer
Flexibelt material
Ergonomisk design
Det finns bara en knapp för att ändra vibrationerna framåt, så för att återgå till en tidigare inställning måste du klicka igenom alla nivåer.

Capella är designad för att vara enkel att använda och bekväm att hålla i handen. Ergonomin gör att den lätt hittar g-punkten och dess dubbelmotor ger starka, kombinatoriska vibrationer från både dildodelen och klitorisdelen.

Det finns tio olika vibrationslägen att välja mellan, men bara en knapp att styra dem med. Om du vill gå tillbaka till en tidigare vibration krävs det att du klickar dig igenom alla andra lägen igen. Placera dildodelen vaginalt och den lilla delen på klitoris, och välj sedan din önskade rörelse och vibrationsnivå med knappen längst ner. Du startar och stänger av Capella genom att hålla in knappen i tre sekunder.

Rekommenderad till:

Capella rekommenderas särskilt för nybörjare på grund av dess användarvänlighet och mindre diameter. Den enkla knappen gör att du lätt kan hantera vibrationsinställningarna.

Mest prisvärd: Amaysin Curvy

En vinröd Amaysin Curvy vibrator på en ljusblå bakgrund.
Böjd stav och bred vibrationsyta
10 olika vibrationsmönster
Uppladdningsbar och vattentät
Kan vara något högljudd

Amaysin Curvy Uppladdningsbar Rabbitvibrator är en genomtänkt och väldesignad rabbitvibrator som verkligen levererar njutning. Med sin lätt böjda stav och breda vibrerande yta är den perfekt för att stimulera G-punkten. Samtidigt ger den hårdare klitorisvibratorn en härlig yttre stimulans med sin stora och relativt platta vibrationsyta.

Denna rabbitvibrator erbjuder 10 olika vibrationsmönster, och staven och vibratorn vibrerar simultant för en intensiv upplevelse. Staven är mjuk och något formbar, vilket gör den bekväm att använda. Amaysin Curvy är uppladdningsbar och vattentät, så du kan njuta av härliga stunder i duschen eller badkaret.

Kvaliteten på Amaysin Curvy är imponerande, med mjuka och behagliga material samt kraftfulla vibrationer. Den är lätt att använda med intuitiva kontroller. Uppladdningsfunktionen gör den också praktisk och enkel att ha redo när andan faller på.

En liten nackdel kan vara att den inte är helt tyst, så viss diskretion kan behövas. Men med tanke på den njutning den ger är det en liten uppoffring. Överlag är Amaysin Curvy Uppladdningsbar Rabbitvibrator en fantastisk produkt som verkligen levererar.

Rekommenderad till:

Amaysin Curvy Uppladdningsbar Rabbitvibrator är perfekt för kvinnor som söker en kraftfull och mångsidig vibrator. Den är också ett utmärkt val för par som vill förhöja sitt sexliv med ett spännande leksak. Dessutom är den idealisk för dem som önskar en vattentät vibrator för njutning i duschen eller badet.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

En vit rabbitvibrator med G-punktsfokus från Satisfyer Pro, placerad mot en ljusblå bakgrund.
Stimulerar med tryckvågor, ingen direkt beröring på klitoris behövs
Utmärkt batteritid
Separata knappar för inre och yttre stimulering
Tar tid att hitta rätt teknik
Passar inte alla

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit är en produkt som verkligen delar åsikter. En del användare älskar den, medan andra tycker att den är svår att använda. Satisfyer är ett välkänt märke inom lufttrycksvibratorer, och denna modell kombinerar lufttrycksstimulering med en dildo.

En anledning till att den är en vattendelare är att tekniken kan vara svår att lära sig. Det kan vara en utmaning att samtidigt stimulera g-punkten med dildodelen och klitoris med rabbitdelen. Produkten är inte särskilt böjbar, vilket kan göra det svårt att få den på plats. Det är dock värt att pröva sig fram och hitta en teknik som fungerar för just dig.

Denna rabbit vibrator är även utmärkt för dem som inte gillar direkt stimulering på klitoris. Istället använder den tryckvågor för att stimulera. Det finns 11 olika pulseringsnivåer att välja mellan, från väldigt svag till riktigt stark. Dessutom finns det 10 vibrationslägen på dildon som ger ytterligare variation.

För att använda Satisfyer Pro G-Spot Rabbit rekommenderas att börja med att applicera glidmedel på dildodelen och föra in den i vagina. Därefter gäller det att hitta rätt teknik för klitorisstimuleringen. Dildon är flexibel vilket gör det möjligt att böja rabbitdelen i olika vinklar för att komma åt rätt plats. Det kan ta ett par försök innan tekniken sitter, men det är värt att inte ge upp.

Rekommenderad till:

Denna rabbit vibrator är särskilt bra för de som vill ta steget vidare från den klassiska lufttrycksvibratorn. Den passar även dem som inte är förtjusta i direkt klitorisstimulering.

Auto Rabbit

En rosa Auto Rabbit vibrator på en ljusblå bakgrund.
Vann priset för Bäst i Test enligt Aftonbladet
Erbjuder vibrationer istället för de vanliga rotationerna
Räfflad yta
Högljudd

Auto Rabbit är en rabbit vibrator som har fått toppbetyg av den kända tidningen Aftonbladet. Med 10 olika vibrationsprogram kan användaren välja intensitet och hastighet som passar dem bäst. Motorerna ger vibrationer som inte bara är sköna, utan också varierar för att passa olika preferenser.

En särskild fördel med Auto Rabbit är att den vibrerande delen ersätter de traditionella rotationerna, vilket många användare uppskattar. Den har två motorer som arbetar tillsammans för att erbjuda en njutbar upplevelse varje gång. Vibratorn startar på en medelstyrka som är perfekt för dem som inte gillar för starka vibrationer direkt.

För att få Auto Rabbit att fungera behöver du två AA-batterier, som inte ingår. Även om denna vibrator ofta marknadsförs som nybörjarvänlig, kan storleken vara något stor för nybörjare. Instruktionerna är enkla: För in dildon vaginalt och placera den lilla delen på klitoris. Sedan kan du antingen hålla den stilla eller röra den i ett mönster som du gillar.

Rekommenderad till:

Denna vibrator är idealisk för dem som är vana vid eller gillar större dildos. Ett tips är att använda mycket glidmedel för att förbättra upplevelsen.

Fifty Shades Of Grey Laddningsbar G-punkts Rabbit Vibrator

En svart Fifty Shades of Grey laddningsbar G-punkts rabbit vibrator på en ljusblå bakgrund.
Matt yta
Stort ”ollon” bra för g-punkten
Stora knappar – enkel att använda
Materialet kan kännas hårt mot huden då det inte är särskilt flexibelt

Denna vibrator är vattentät och kan användas både i sovrummet, badkaret och duschen. Med nio olika vibrationsprogram och tre individuella hastigheter kan du anpassa upplevelsen efter dina preferenser. Oavsett om du föredrar snabbare och hårdare eller långsammare och mjukare vibrationer, finner du vad du söker. Den silkeslena men något hårda ytan kan dock vara mindre bekväm på huden.

Rekommenderad till

Denna rabbit vibrator är idealisk för de som föredrar större dildos, då den är upp till 5 cm i diameter på sin bredaste del.

LELO Ina Wave 2 Dual-Action rabbitvibrator

Blå och vit LELO Ina Wave 2 dual-action rabbitvibrator mot en ljusblå bakgrund.
Skönt och mjukt material
Väldigt tyst när den används
Unika vågiga rörelser, skiljer sig från vanliga vibrationer
Kort klitorisdelen, kan vara svårt att nå rätt punkt

Lelo Ina Wave är en rabbit vibrator som bygger på den tidigare modellen Ina 2, men har nu förbättrats med dubbel stimulans för både in- och utsidan.

Dess vågliknande rörelser stimulerar g-punkten på ett unikt sätt. Den är utformad för att efterlikna den populära “kom hit” rörelsen som många föredrar. Den större toppen gör det enklare att nå och applicera rätt tryck på g-punkten.

Samtidigt som g-punkten stimuleras kan klitoris njuta av tio olika vibrationsmönster. Att hitta ditt favoritläge är enkelt, eftersom vibratoren kommer ihåg det senaste läget när den sätts på nästa gång.

Denna rabbit vibrator är dessutom vattentät, vilket betyder att du kan använda den i duschen för extra njutning.

För att använda den styrs vibrationerna och de “kom hit” rörelserna med knappar längst ner på handtaget. Använd rikligt med glidmedel för att lättare kunna föra in den, och prova sedan det läge som passar dig bäst.

Rekommenderad till

Perfekt för de som söker kraftfull g-punktsstimulans. Den finns i flera färger, vilket gör den till ett roligt tillägg i sexleksakslådan.

LELO Soraya 2 Uppladdningsbar Vibrator

Svart och guld LELO Soraya 2 uppladdningsbar vibrator mot en ljusblå bakgrund.
Lyxigt utseende
12 vibrationslägen och 12 intensitetsnivåer
Ergonomiskt handtag för enkel användning
Hög prisklass

Det som verkligen sticker ut med Soraya 2 jämfört med den tidigare versionen är förbättringar för att bättre nå g-punkten. Toppen av dildo-delen är nu både tjockare och bredare. Klitoris-stimulatordelen är mycket mer flexibel, vilket gör det enklare att anpassa den efter kroppens behov. De nya designfunktionerna gör även att den är lättare att hålla ren. Vibratorns mjukare grepp ger en mer bekväm känsla.

Ergonomin i handtaget gör det mindre ansträngande att använda, vilket är en fördel vid längre användning. Klitoris-stimulatordelen är extremt flexibel, och anpassar sig väl efter olika kroppar. Även om priset är högt, anses det vara värt investeringen för de flesta användare.

Användning är enkel: applicera rikligt med glidmedel och för sakta in den i vaginan samtidigt som klitoris-stimulatordelen placeras över klitoris. Knapparna används för att enkelt justera vibrationerna.

Rekommenderad till

Perfekt för den som söker en lyxig rabbit vibrator. Den garanterar lyxiga och tillfredsställande orgasmer.

Hur fungerar en rabbit vibrator?

En rabbit vibrator består av två huvuddelar: staven och rabbitdelen. Staven stimulerar insidan av vaginan. Rabbitdelen fokuserar på klitoris och ger extern stimulans. Tillsammans kan dessa delar ge intensiva eller blandade orgasmer genom att stimulera flera erogena zoner på samma gång. Användare uppskattar denna kombination för dess effektivitet i att skapa tillfredsställande och kraftfulla orgasmer.

Användning av rabbitvibrator

För att börja, ta en klick vattenbaserat glidmedel. Applicera det främst på dildodelen av rabbitvibratorn. Det är också bra att sätta lite glidmedel på klitorisdelen för att undvika obehag. De flesta rabbitvibratorer är tillverkade av silikon, därav behovet av vattenbaserat glidmedel.

Efter att ha applicerat glidmedlet, för in dildon i vaginan och placera örondelen på klitoris. När den är på rätt plats, starta vibratorn och experimentera med olika tryck, tempo och rörelser. Detta gör solo play mer varierat och njutbart, med möjlighet att justera till din egen smak.

Leende kvinna i röd topp sträcker sig medan hon ligger i en vit säng med vita kuddar.

Hur hittar man den bästa rabbitvibratorn?

Att välja rätt rabbitvibrator kan förhöja din intima upplevelse. Här är några punkter att tänka på när du letar efter den bästa:

Bestäm dina preferenser

Det är viktigt att du tänker på vad som är viktigt för dig. Vill du ha vibration, rotation eller både och?

Material och kroppssäkerhet

Satsa på en rabbitvibrator gjord av kroppsäkra material som silikon. Det minskar risken för allergiska reaktioner och ger en mjukare känsla.

Storlek och form

Välj storlek och form som passar dig. En klitorisstimulator med rätt form och en böjd axel för G-punktsstimulans kan göra stor skillnad.

Vibrationsmönster och intensitet

Testa olika vibrationsmönster och intensiteter. Många rabbitvibratorer har flera inställningar så du kan hitta den perfekta för dig.

Laddningsalternativ

Kolla hur rabbitvibratorn laddas. En uppladdningsbar modell är ofta mer praktisk och sparar pengar på batterier.

Vattentålighet

Planerar du att använda den i duschen eller badet? Välj då en vattentålig modell för säkrare användning.

Läs recensioner

Andras erfarenheter kan vara värdefulla. Recensioner och rekommendationer ger dig en bättre bild av produktens prestanda och tillförlitlighet.

Genom att noggrant överväga dessa punkter kan du hitta en rabbitvibrator som ger dig en mer njutningsfull upplevelse.

Leende kvinna med lockigt hår och ljusblå spetslinne sitter i sängen under en randig filt. Hon lutar sig mot en kudde och håller sin hand vid ansiktet.

Olika sorters rabbit vibratorer

Material

Materialet är viktigt att tänka på. Silikon är ofta bäst eftersom det är lätt att rengöra och skonsamt mot huden. Andra alternativ inkluderar olika typer av plast, som ABS-plast. Ytorna kan variera från släta till räfflade eller mer naturtrogna utformningar, som med ett ollon. De flesta material är kroppssäkra och ftalatfria för säker användning.

Prisklass

Rabbit vibratorer finns i många prisklasser, från några hundralappar till flera tusenlappar. Priset kan påverkas av funktioner som värmefunktion och om leksaken är uppladdningsbar. Dyrare modeller har ofta fler vibrationsmodes och stärkare motorer.

PrisklassFunktioner
BudgetGrundläggande vibrationer
MedelUppladdningsbara, olika hastigheter
PremiumFlera vibrationsmodes, värmefunktion

Styrka

Vibrationsstyrkan varierar mellan olika modeller. Vissa ger starka vibrationer medan andra erbjuder mildare stimulering. Eldrivna leksaker brukar vara kraftigare än de som drivs av batterier. Många modeller har justerbara hastigheter så att användaren kan välja intensitet.

Ljudnivå

Ljudnivån kan vara en viktig faktor, särskilt i delade eller tysta miljöer. Rabbit vibratorer kan låta mer än andra leksaker på grund av deras rotation och dubbelmotorsystem. Många moderna modeller försöker dock att hålla ljudnivån låg för diskret användning.

Vibrationstyp

Olika typer av rabbit vibratorer erbjuder olika typer av vibrationer. Klitorisdelen kan ha vibrationerlufttryckspulseringar, eller mjuka kaninöron för extra stimulans. Vissa modeller har också juckande funktioner för vaginal stimulans.

Rotation

Alla rabbit vibratorer har inte rotationsfunktion. De som har denna funktion kan hjälpa till att förstärka upplevelsen med mindre rörelser från användarens sida. Rotationen kan ge extra stimulans till G-punkten och andra erogena zoner.

Vanliga frågor och svar om Rabbitvibrator

En Rabbitvibrator är en speciell typ av vibrator som har två separata delar: en för vaginal stimulering och en för klitorisstimulering. Denna kombination ger ofta en mer intensiv upplevelse.

För att använda en Rabbitvibrator, sätt in den vaginala delen och placera klitorisstimulatorn mot klitoris. Aktivera enheten och justera hastigheten och vibrationsläget för att hitta den inställning som passar bäst.

Ja, Rabbitvibratorer är säkra när de används enligt instruktionerna. Det är viktigt att rengöra vibratorn före och efter varje användning för att undvika infektioner.

Rabbitvibratorer är oftast gjorda av material som silikon, ABS-plast eller medicinskt gummi. Dessa material är kroppssäkra och lätta att rengöra.

Batteritiden varierar beroende på modell och användning. Många moderna Rabbitvibratorer har uppladdningsbara batterier som kan användas i flera timmar efter en full laddning.

Vanliga inställningar inkluderar olika hastigheter och vibrationslägen. Vissa modeller har även mönster för djupgående eller pulserande stimulering.

Ja, Rabbitvibratorer kan användas av par för att förbättra den sexuella upplevelsen. De kan användas vid förspel eller under samlag för extra stimulans.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta den!

Betyg 5 / 5. Antal röster: 59

Inga röster än så länge! Bli först med att betygsätta detta inlägg.

Innehållsansvarig

Uppdaterad

Publicerad

Lämna en kommentar