Liggboxen

ᐅ RECENSION: LIGGBOXEN.SE det ultimata hjälpmedlet för dig och din partner!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Innehåll

Liggboxen är en perfekt present till dig själv och din partner och som kommer att sätta mer krydda på ert sexliv. Liggboxen är framtagen i samarbete mellan flera olika experter inom branschen och innehåller både sexleksaker och instruktioner som ger er tips och råd över hur ni kan föra ert sexliv upp till nya nivåer. Fylld med allt från orgasmtips och utmaningar till sköna sexleksaker skickas boxen varannan månad – självklart i en diskret och anonym förpackning!

ULTIMAT HJÄLPMEDEL

Detta är det ultimata hjälpmedlet då det gått tristess i ert sexliv och då ni båda vill få fart på det igen, och det ordentligt. Denna box har hjälp massor av par att börja experimentera i sängen och därmed hjälpt dessa att utforska varandra på ett sätt som de inte tidigare trodde var möjligt. Boxen passar förstås även utmärkt till dig som är ensamstående och som vill få lite mer spänning och maximal njutning på egen hand.

Vad innehåller liggboxen?

Liggboxen innehåller spännande sexleksaker, olika krämer, instruktioner för olika sexställningar, orgasmtips och mycket annat som ger er verktygen för ett hetare och mer njutningsbart sexliv. Alla produkter som medföljer boxen är av högsta kvalitet och kommer att bidra till att ni får en rejäl skjuts i sängkammaren. Boxen innehåller produkter och instruktioner för båda partners så att ni båda kan ta del av den lycka, spänning och njutning som varje liggbox bidrar till.

Till vem vänder sig liggboxen?

Liggboxen vänder sig till alla som vill få ut mer av sitt sexliv, även till de par som redan har det bra i sängen kommer att kunna erhålla massa spännande tips som gör njutningen än större. För dig som inte har ett fast förhållande kan boxen bli ett lyckligt tillskott för att öka din sexuella njutning, ensam eller tillsammans med någon sexpartner. Boxen gör också succé hos par som har slutat ligga då den ger paret nya sätt att ge sexlivet en nytändning men också ger paren en upptäcktslusta som bidrar till att sexlivet blir mer spännande igen.

Hur fungerar det att beställa liggboxen?

Att beställa en egen liggbox är enkelt. Du väljer att prenumerera på liggboxen och därefter får du boxen hemskickad en gång varannan månad, så ni får gott om tid att testa alla produkter som medföljer. Varannan månad kan du hämta ut ett diskret paket hos din paketutlämnare som innehåller nya spännande leksaker och andra produkter som sätter fart på ert sexliv. Om du har missat någon av de tidigare boxarna går det oftast att köpa till dessa i efterhand. Du kan när som helst avsluta din prenumeration av dina liggboxar utan någon uppsägningstid

 

Varför köpa liggboxen?

Sexleksaker och andra sexrelaterade produkter finns att köpa överallt på nätet så varför prenumerera på liggboxen? Det enkla svaret är att varje liggbox har ett tema där medföljande sexleksaker, produkter, instruktioner och guider ger er ett helhetskoncept som bidrar till att ni kan erhålla nya spännande upplevelser som ger er båda maximal njutning. Varje ny liggbox som kommer innehåller ett nytt tema där nya upplevelser väntar som kommer att göra att ni får variation på ert sexliv som gör att ni tillsammans kommer att finna ut nya, okända vägar att tillfredsställa varandra.

Liggboxen är resultatet av ett unikt samarbete

Liggboxen är en produkt som tagits fram i ett samarbete mellan Alla Våra Ligg, vilket är Sveriges största sexpodd, och MsShop.se, som är Sveriges största leverantör av sexleksaker. Tillsammans har man utvärderat de bästa sexleksakerna och de bästa produkterna för att hitta ett bra tema för varje liggbox så att mottagarna får ut maximal njutning av varje box. Amanda och Anna är två unga kvinnor som ligger bakom podden Alla Våra Ligg vilket är en podd som handlar om sexualitet och som uppmuntrar sina lyssnare att njuta av sina sexupplevelser på ett odramatiskt sätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top