ᐅ BÄST I TEST: FINGERVIBRATOR (2021) Ta njutningen till en helt ny nivå!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Ta njutningen till en helt ny nivå tillsammans med en diskret fingervibrator. Låt dig inte luras av dess lilla storlek då den kan göra stora underverk och hjälpa dig eller din partner att nå klimax. Utforska varandras kroppar med detta extrafinger som med härliga vibrationer ger ett extra pirr till era känsliga zoner.

Missa inte att läsa vårt inlägg om de bästa lufttrycksvibratorerna!

UTVALDA PRODUKTER

Laguna finger vibrator

En populär vibrator!

BE ONE

Vår bäst i test!

PREMIUM: Black velvets vibrating ring

Vår premium-variant

Populär: Laguna finger vibrator

Bästa fingervibratorn

Bästa priset hittar du hos…

Laguna finger vibrator är tillverkad i mjukt och lent silikon med en slät yta. Toppen på vibratorn är utrustad med små knottror, även dessa i silikon, som tillför extra njutning med en kraftfullare stimulans. Välj mellan tio olika nivåer på vibrationerna för att hitta den intensiteten som du eller din partner finner mest njutningsfull.

BÄST: BE-ONE

Bästa priset hittar du hos…

Fingervibratorn Be-One erbjuder intensiva vibrationer på fyra olika nivåer samt en femte nivå som överraskar dig. Den femte nivån kallas för ”Flirty” och har vibrationer som är oregelbundna istället för monotona. Designen är mycket elegant med mjuka former. När Be-One är fulladdad håller batteriet för en timmes njutningsfull lek, ensam eller tillsammans. Produkten är helt vattentät och kan tas med in i duschen för sexiga vattenlekar.

PREMIUM: Black velvets vibrating ring

bästa fingervibratorn

Bästa priset hittar du hos…

Det här är en unik sexleksak som både kan användas som en fingervibrator och som en penisring. Vibratorn är utrustad med en större ring i silikon som smidigt träs över penisen och ger en härligt vibrerande penisring. Placera vibratorn antingen undertill eller ovanpå beroende på sexställning för att samtidigt ge stimulering till klitoris under samlaget. Den kan även användas enbart som en fingervibrator för att stimulera erogena zoner.

BUDGETVINNARE: Jelly fingervibrator med 10-speed bullet

Bästa fingervibratorn

Bästa priset hittar du hos…

Denna sexleksak påminner mycket om ett finger till utformning och utseende. Fingertoppen är utrustad med mjuka piggar av jelly för en intensivare känsla och är i övrigt helt slät. Med den här vibratorn kan du välja mellan 10 olika intensiteter på vibrationen och därmed anpassa den efter din egen lust.

UTMANARE: Satisfyer high fly finger vibrator

Bästa fingervibratorn

Bästa priset hittar du hos…

Satisfyer har döpt sin finger vibrator efter dess utseende då det ser ut som att vibratorn bär två vingar och är redo att bära dig till nya höjder av njutning. Fingervibratorns utformning gör att både män och kvinnor kan använda den för att stimulera erogena zoner som klitoris och penisskaftet. High Fly är utrustad med två motorer och den är tillverkad i silikon och plast vilket gör att den fungerar lika bra att använda i duschen som i sovrummet.

Frågor och svar

Vad är en fingervibrator?

En fingervibrator är en njutningsfull sexleksak i miniatyrformat. Det är en liten men kraftfull vibrator som till storleken inte är större än ett finger. Dess minimala storlek gör att den är lätt att ta med sig och är smidig att använda. En del modeller används för yttre stimulering medan andra varianter även har en del som är anpassad för vaginal stimulering. Njut med den på egen hand eller tillsammans med din partner!

Hur använder man en fingervibrator?

Det finns flera olika utföranden och designer på fingervibratorer vilket gör att de används lite olika beroende på funktionerna. Dess namn kommer både från storleken men även av att vibratorn träs på ett finger vid användning. På så sätt får man maximal precision när man använder sexleksaken över de erogena zonerna. Fingervibratorn kan användas för att stimulera klitoris, G-punkten, bröstvårtorna eller andra områden som du eller din partner blir upphetsad av att få stimulerade.

Vad är det som är så bra med en fingervibrator?

Det bästa med en fingervibrator är att både män och kvinnor kan uppleva stor njutning med den. Genom att trä på den på fingret kan man enkelt styra vibratorn och komma åt alla känsliga områden. En fingervibrator är med sin nätta storlek mycket behändig att ta med sig på resor och semestrar för att kunna uppnå maximal njutning var du än befinner dig.