Fingervibrator

ᐅ BÄST I TEST: FINGERVIBRATOR (2022) Ta njutningen till en helt ny nivå!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Ta njutningen till en helt ny nivå tillsammans med en diskret fingervibrator. Låt dig inte luras av dess lilla storlek då den kan göra stora underverk och hjälpa dig eller din partner att nå klimax. Utforska varandras kroppar med detta extrafinger som med härliga vibrationer ger ett extra pirr till era känsliga zoner.

Missa inte att läsa vårt inlägg om de bästa lufttrycksvibratorerna!

Innehåll

UTVALD PRODUKT

Satisfyer High Fly Fingervibrator

High flyyyYYYYIiieeeaaaahhh!

REKOMMENDERAR: Satisfyer High Fly Fingervibrator

Bästa fingervibratorn

Bästa priset hittar du hos…

Den här populära, smidiga och härliga fingervibratorn från det kända märket Satisfyer – som gör de populära lufttrycksvibratorerna – är vår rekommendation! Du kommer att åka ut på en resa du aldrig varit på förut, med otroliga stimulationer och upplevelser där din njutning är i fokus. Fingervibratorn kommer med 5 hastigheter och 7 mönster av djupgående vibrationer till klitoris. Som Sinful.se skriver – ”så att all kan komma till himlen, men ingen behöver dö.”

SÅ SKÖN: Laguna finger vibrator

Bästa fingervibratorn

Bästa priset hittar du hos…

Laguna finger vibrator är tillverkad i mjukt och lent silikon med en slät yta. Toppen på vibratorn är utrustad med små knottror, även dessa i silikon, som tillför extra njutning med en kraftfullare stimulans. Välj mellan tio olika nivåer på vibrationerna för att hitta den intensiteten som du eller din partner finner mest njutningsfull.

NÄST-BÄST: BE-ONE

Bästa priset hittar du hos…

Fingervibratorn Be-One erbjuder intensiva vibrationer på fyra olika nivåer samt en femte nivå som överraskar dig. Den femte nivån kallas för ”Flirty” och har vibrationer som är oregelbundna istället för monotona. Designen är mycket elegant med mjuka former. När Be-One är fulladdad håller batteriet för en timmes njutningsfull lek, ensam eller tillsammans. Produkten är helt vattentät och kan tas med in i duschen för sexiga vattenlekar.

PREMIUM: Black velvets vibrating ring

bästa fingervibratorn

Bästa priset hittar du hos…

Det här är en unik sexleksak som både kan användas som en fingervibrator och som en penisring. Vibratorn är utrustad med en större ring i silikon som smidigt träs över penisen och ger en härligt vibrerande penisring. Placera vibratorn antingen undertill eller ovanpå beroende på sexställning för att samtidigt ge stimulering till klitoris under samlaget. Den kan även användas enbart som en fingervibrator för att stimulera erogena zoner.

Frågor och svar

Vad är en fingervibrator?

En fingervibrator är en njutningsfull sexleksak i miniatyrformat. Det är en liten men kraftfull vibrator som till storleken inte är större än ett finger. Dess minimala storlek gör att den är lätt att ta med sig och är smidig att använda. En del modeller används för yttre stimulering medan andra varianter även har en del som är anpassad för vaginal stimulering. Njut med den på egen hand eller tillsammans med din partner!

Hur använder man en fingervibrator?

Det finns flera olika utföranden och designer på fingervibratorer vilket gör att de används lite olika beroende på funktionerna. Dess namn kommer både från storleken men även av att vibratorn träs på ett finger vid användning. På så sätt får man maximal precision när man använder sexleksaken över de erogena zonerna. Fingervibratorn kan användas för att stimulera klitoris, G-punkten, bröstvårtorna eller andra områden som du eller din partner blir upphetsad av att få stimulerade.

Vad är det som är så bra med en fingervibrator?

Det bästa med en fingervibrator är att både män och kvinnor kan uppleva stor njutning med den. Genom att trä på den på fingret kan man enkelt styra vibratorn och komma åt alla känsliga områden. En fingervibrator är med sin nätta storlek mycket behändig att ta med sig på resor och semestrar för att kunna uppnå maximal njutning var du än befinner dig.

UTGÅTT

BUDGETVINNARE: Jelly fingervibrator med 10-speed bullet

Bästa fingervibratorn

Bästa priset hittar du hos…

Denna sexleksak påminner mycket om ett finger till utformning och utseende. Fingertoppen är utrustad med mjuka piggar av jelly för en intensivare känsla och är i övrigt helt slät. Med den här vibratorn kan du välja mellan 10 olika intensiteter på vibrationen och därmed anpassa den efter din egen lust.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top