Clonewilly

Clone a Willy – gör en avgjutning av din penis!

Du har säkert hört talas om Clone a Willy? I denna artikel ska vi gå in närmare på detta koncept av att göra en penisavgjutning. Du kanske undrar vad det innebär och hur man gör? Här kommer du att få reda på exakt hur detta går till.  Clone a Willy-kitten har sålts i många år och har blivit en stor favorit att ge bort som present.

Att göra en penisavgjutning med en Clone a Willy innebär att du skapar en identisk kopia av din penis som du och din partner kan använda som en dildo. Det finns idag massor av sexleksaker som är både humoristiska och som kan hetta upp ditt sexliv. Sinful.se är en av de främsta sidorna online som erbjuder sexleksaker och har ett brett utbud av olika sexleksaker samt även paket för att göra en penisavgjutning som kallas för Clone a Willy.

Clone a Willy hur gör man?

Det är inte alls svårt att göra en penisavgjutning och allt du behöver finns med i kittet du köper. Allt som krävs för att du ska kunna gör en exakt kopia av din penis är några enkla förberedelser.

Du behöver följa instruktionerna noggrant som följer med i ditt Clone a Willy-paket. Proceduren kan se lite annorlunda ut beroende på vilket paket du har köpt. Generellt så gör du en penisavgjutning i dessa enkla steg:

  • Blanda vatten med formpulvret som medföljer i paketet och häll det sedan i det medföljande röret.

  • Tryck sedan in din penis i röret och håll kvar tills lösningen har stelnat (Se till att ha erektion när du gör detta för bäst resultat).

  • Häll sedan i gummit som medföljer i paketet i formen.

  • Låt gummit stelna i 24 h och sedan är den klar – du har nu skapat en klon av din penis!

Enkelt att skapa en penisavgjutning!

Som du ser så är det inte alls speciellt svårt att göra en Clone a Willy och kräver inte någon större ansträngning. Det som kan vara svårt är att få sin penis i erektion om man inte är sexuellt upphetsad. När du ska föra in din penis i formen, så är det bra om du har stånd. Då får du den perfekta avgjutningen på din Clone a Willy. Det bästa med dessa kitt är att du inte behöver köpa in något annat utan allt ingår i paketet.

Vad kan man göra med en Clone a Willy?

Många som gör en penisavgjutning gör det för skojs skull och ger bort i present till en vän eller sin partner. Många flickvänner, fruar och älskarinnor (eller pojkvänner, män och älskare) blir riktigt glada över att få en perfekt avgjuten Clone a Willy av sin kärestas penis.

Det är också ett perfekt sätt att ha förspel med en Clone a Willy och använda istället för en vanlig dildo. Många män tycker att det känns extra upphetsande att leka med en exakt avbild av sin egen penis på sin sexpartner. Det kanske låter lite egocentriskt – men alla vet ju att män har en förkärlek till sin egen penis. Inget fel i det! Du kan till och med ge den till dig själv i present också och ha som trofé i bokhyllan, om du nu är lagd åt det hållet.

Sexigt och roligt – på samma gång!

Att Clone a Willy kittet har blivit så populärt genom åren är inte alls så konstigt. Att ge bort ett sådant paket till en kompis så att han kan göra en penisavgjutning brukar vara en riktig festhöjare! Om man har lite humor och ett öppet sinne det vill säga.. Det kanske inte är en present man ger till sin svärmor eller på familjemiddagen direkt.

Att ge bort en penisavgjutning behöver inte heller bara vara en ”skämt-present”, det kan också vara ett sexigt paket till din sexpartner. Varför inte göra en avgjutning av din penis färdig och sedan slå in den fint med en liten rosett runt? Det är bara fantasin som sätter gränserna. Det kan också vara ett sätt att hetta upp det i relationen och hetta upp sexlivet lite.

Är Clone a Willy paketet säkert?

En viktig fråga när det kommer till Clone a Willy-paketen är givetvis om de är säkra. Satsen är skapat med ingredienser som är helt kroppssäkra och ofarliga. Själva gjutpulvret är samma typ av massa som tandläkare använder för att göra tandformar. Gummit som du sedan häller i formen är tillverkat i 100 % silikon av medicinsk kvalitet så att du inte behöver oroa dig för din penis hälsa.

Det är alltså inga hälsofarliga ingredienser i paketet och du kan vara trygg i att det inte är farligt för dig på något sätt. Det kan däremot bli rätt grisigt under tiden som du gör avgjutningen av din penis. Det kan därför vara bra att tänka på det innan du börjar. Se till att lägga plast eller något annat skyddande under när du gör din blandning och skapar den perfekta klonen av din penis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top