Archwave Ion

ᐅ Recension av ARCWAVE ION (2022) världens första lufttrycksvibrator för män

Innehåll

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

lufttrycksvibrator män

Denna vibrator har revolutionerat marknaden av sexleksaker för män, äntligen kan även vi män få njuta av fördelarna med en lufttrycksvibrator!

Vad är Archwawe Ion? 

Archwawe Ion är världens första lufftrycksvibrator för män. Vibratorn är väldigt flexibel, för att den ska passa så många som möjligt, både vad gäller storlek men också vad man gillar. Det är ett stort plus att den har hela 8 intensitetsnivåer att välja mellan, på så sätt kan man variera under tiden man använder den men också anpassa till vad man gillar, lite mjukare eller hårdare tag.

Även materialet, CleanTech Silicone, den är tillverkad i är flexibelt vilket gör att man nästan oavsett storlek på sin penis kommer att uppleva njutning. Insidan är dessutom räfflad, något som bidrar till att den trots din teknologi blir verklighetstrogen på något sätt.

arcwave ion 600x600 2

Arcwave Ion är utrustad med smarta funktioner 

Något annat som är ett stort plus är att man har lagt stor vikt vid diskretion. Såväl den svarta och stilrena designen är väldigt diskret, ljudet när den är igång och den smarta funktionen att den direkt går ned i viloläge när den inte längre har hudkontakt. På så sätt kan man snabbt avbryta om man skulle bli plötsligt avbruten utan att något fortfarande ligger och vibrerar och låter som skulle kunna göra situationen väldigt generande.

Vilket glidmedel ska jag använda? 

När man använder vibratorn är ett hett tips att först applicera glidmedel innan man placerar sin penis i silikonöppningen. Inuti finns en särskild spot där lufttrycket kommer ifrån, tanken är att undersidan av ollonet ska placeras där. Man får prova sig fram hur långt man behöver föra in sin penis innan man hittar rätt, men när man hittar rätt så är det ingen tvekan, det känns!

Därefter är det bara att njuta och låta Arcwave Ion göra jobbet. På så sätt skiljer den sig ifrån de traditionella lösvaginorna som man fortfarande behöver penetrera. Om man önskar att den ska krama hårdare kan man bara hålla ett hårdare tag med handen runtom, materialet är som sagt flexibelt och mjukt även utifrån.

SUMMERING

Arcwave Ion är mycket enkel att använda, både under själva mastruberingen men också att komma igång, att ladda den och att slutligen rengöra den efter användning. Väldigt smidigt att laddstationen dessutom har en torkningsfunktion så att man direkt kan lägga vibratorn i laddstationen, då slipper man det pinsamma att man råkar glömma den framme på tork.
Så våga ta steget och upplev en helt ny typ av orgasm, ha tålamod och ge den några gånger om du inte blir såld vid första användningen

Frågor och svar

Är det här en lufttrycksvibrator för män? 

Ja det är det – och det är också världens första lufftrycksvibrator för män. Jag tycker att den är lite i det dyrare slaget, men den är oerhört omtyckt och har goda recensioner. Vissa säger bland annat att den är skönare än sex – det är väl det bästa resultatet med kan få? 

Hur rengör man Arcwave Ion?

Som tidigare nämnt så rengör du produkten genom att skruva loss själva ”delen” från motorn, för att sedan skölja den i vatten. Det bästa är också att använda sig av rengörningsspray, men varmt vatten räcker det också. Bara den blir ren. 

Därefter placerar du produkten i laddstället som ser till att produkten torkas. Laddstället har nämligen en inbyggd tork, vilket gör att den är redo för en ny orgasm så fort du själv är redo!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top